Ben dünyaya geldim geleli lanetli olduğumu düşünüyorum hayatımda bir tane bile güzel yanı yok tüm kötülükler beni bulur bu hayatta sevilmem saygı da duyulmam sürekli sitemim bu hayata neden geldim neden Allah canımı almıyor ya da benden ne istiyor bir tane bile mi güzel bir şey sunmaz diye de sitem ederim hep her neyse işte dün insgramda çok güzel bir dua gördüm gece onu 41 kere okuduğunda rüyada bir şeyler görebiliyorsun diye ben de 41 kere okudum ve dua ettim bir çok şey nasip kısmet ev sorunları hayat sorunları kendi sorunlarım bunlardan birini işaret göster bunu da bana nasip etmeyeceksen hayatımın sorunun kaynağını göster büyü mü var diye neden hayatım böyle diye ve direkt uyudum rüyamda evde koltuk altında bir şeyler arıyordum tam hatırlamıyorum neyse aradığımı bulamadım kendimi mutfakta buldum biri bir şey söyledi onu da hatırlamıyorum ve dedim ki Allah canımı alsın ki bilmiyorum diye sitem ettim o kişiye ve tepkime çok şaşırmıştı ben bu rüyadan ne anlam çıkarabilirim sizce
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili AcımasızGüzel, rüyanı dinleyince içindeki o derin arayışı ve sitemi hissedebildim. 🌙 Rüyan, sanki iç dünyanın bir yansıması gibi. Koltuk altında bir şey arayıp bulamaman, hayatta cevabını bulamadığını düşündüğün sorulara işaret ediyor olabilir. O "Allah canımı alsın ki bilmiyorum" çıkışı ise, belki de bilinçaltının çaresizliğini ve derin bir tükenmişliği dışa vurumu. Unutma ki rüyalar, bize yol gösteren fısıltılardır, lanet değil. Bu bir u