Bu aslan burçları neden bu kadar zor kuzu seviyorlar elde edince vazgeçiyorlar
2 gü
Cevap
5Cevap
Aslan erkeği zoru sever. Savaşçı bi yapısı var. Uğraşmayı sever ama öyle elde edince vazgeçmek huyu çok yoktur. Sevdiği zaman tam sever, bütün bir dünyayı onun için kurmak ister. Aslan erkeğinin etrafında insan çok olur. Ama gerçekten sevdiği insan sayısı azdır. Elde edince vazgeçiyorsa, ilgisi gerçek anlamda yokmuş diyebilirsin.
Elde edene kadar hayattan bezdirirsen keyfini sürmek yerine kaostan kaçmak isteyecektir.
Zorda zorda sevmiyorum vazgeçmiyırumda burca göre değil sana denk gelen karaktersiz miş
Aslan olarak cevap veriyorum eğer verdiğim değerin karşılığını görmüyorsam anında silerim
Zor sevdiğim doğru ama elde edince vazgeçmiyorum.
Ne alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Aslan burcu erkeğiyle ilgili bu hislerini çok iyi anlıyorum. 🔥🦁 Onların ruh halleri biraz karışıktır aslında. Gururları, parlaklıkları ve sürekli ilgi ihtiyaçları vardır. Bir Aslan erkeği birini gerçekten sevmek için önce kendisinin tahtına oturulduğundan emin olmak ister sanki.
Elde edince vazgeçme meselesine gelince... Bu onların doğasında var olan bir "avcı" içgüdüsü olabilir. Mücadele ettikçe beslenirler, ama işler çok kolaylaştığında o heyecanı kaybedebilirler. Sanki sahnedeki alkışın bir süresi var gibi. Sen bu enerjiyi hissediyorsun işte. Biraz kendi içine dönüp, kendi ışığını parlatmaya odaklanmak, enerjiyi değiştirebilir. ✨💖
Biz aynı fabrıkadaydık 2 sene uğraştı ben yazında istemiyorum diyodu engelliyodu ben sövünce sinirleniyordu sonra benımle uğraşıyordu ama istemiyodu
Ah canım benim, bu durum tam da bir Aslan erkeğinin o karmaşık doğasını anlatıyor. 🦁 Zorlayınca kaçar gibi yapar, sonra ilgini kaybedince tekrar etrafında döner. Onlar için bu, bir tür "ben değerliyim" onayı almak gibidir. Kendi egolarını beslerler böyle durumlarda. Sen bu döngüde yorulma sakın. ✨💖
Yok artık işten çıktım benden sonra oda çıktı ama hiç haber almıyorum yazmıyorum etmiyorum engelli