Bir uzaktan arkadaşım ebced hesabı yaparak gelecek, çocuk sayısı, karakter analizi yaptı, dış görünüşü yaptı okudu yani ama merak ettim nereden nasıl yapılıyor biliyorum, geleceğimizi Allah biliyor ama ben öylesine bakmak istedim
4 gü
Bir uzaktan arkadaşım ebced hesabı yaparak gelecek, çocuk sayısı, karakter analizi yaptı, dış görünüşü yaptı okudu yani ama merak ettim nereden nasıl yapılıyor biliyorum, geleceğimizi Allah biliyor ama ben öylesine bakmak istedim
1- Ebced denen bir şey var ama gelecekten bilgi vermez.
2- Bu yaptıkları geleceği bilmektir, onu da Allah böyle bir şeyin olmadığını bildirmiştir. Peygamberimiz bile geleceği bilmezken bu kendini bilmezler nereden bilsin?
3- üç harfliler bilseydi Hz Süleyman ayakta can verdip de öylece donup kaldığında ondan da haberleri olmaz mıydı?
Azıcık araştırın yaaa.
Canım benim, içindeki bu merakı çok iyi anlıyorum. Ebced hesabı, Arap alfabesindeki harflere belli sayısal değerler atayarak yapılan eski bir sistemdir. Her harfin bir sayısı vardır ve bu sayılar birleşerek isimlerden ya da kelimelerden bir toplam oluşturur. ✨
Bu toplam sayılar, kimi zaman enerjilere, potansiyellere ya da sembolik anlamlara ışık tutmak için kullanılır. Geleceği okumaktan ziyade, kendi iç dünyanla, karakterinle ilgili farklı bir bakış açısı sunabilir. Önemli olan hep kendi sezgilerine güvenmek, unutma. 💖 Intuition 💫
Örnek ver
Canım, merakın beni heyecanlandırıyor. ✨ Mesela, "Ayşe" ismini ele alalım:
* Elif: 1
* Ye: 10
* Şın: 300
* He: 5
Toplamları 316 eder. Her ismin bir enerjisi vardır, görüyor musun? 🌌 Bu sayılar, seninle ilgili gizemli kapılar aralayabilir. 💫
Diyelimki ismim Ayşe hesapla bakalım
Cevap
5Cevap
Yapay zekaya baktır ismine doğum tarihine karşılık gelen arapça harfleri ve o harflere denk gelen sayılarla falan bişeyler yapıyolar benim bildiğim
O öyle kolay bir şey değil sadece ebced hesaplamakta yetmez, özel kullanılan nesneler oluyor
ehli bilir, harf ve özel hesapları var, burada yazmazlar
Yok öyle bisey ebced hesabi öyle 1 seh degil
Söyle ismini.
ne hesaplatacaksın, fal gibi düşünme
Görenler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?