Dişil grup toprak ve su burçları
Eril grup hava ve ateş burçları
12 gü
Dişil grup toprak ve su burçları
Eril grup hava ve ateş burçları
Bu alakasız bir konu çünkü oğlak dişil burç diye geçiyor ama oldukça eril bir burç akrep ve boğa da oğlak kadar olmasa da eril. Terazi eril burç diye geçiyor ama en dişil burçlardan biri rengi pembeyi temsil ediyor ayrıca en cilveli ve estetiğe düşkün burç
Katılıyorum
Yanlış yorumluyorsun oğlak ve boğa dişil doğadadır. Kuralcı olmaları onların dişilliğini değiştirmez. Dişiller daha sıkı tutar işi. Eriller gamsız olur. onu da geçtim kıskançtır bunlar. Vücutları bile daha dişil olmaya eğilimli daha çok yağ göbek baglıyor. Valla astrolojinin a sından anlamıyorsunuz yorum yapıyorsunuz.
Ne alaka mk oğlak tanıdığım erkeklerin hepsi zayıf fitti boğalar ve akrepler kaslı
Kızım o testosterone 'un etkisiyle oluyor ileriki yaşlarda daha çok yağlanıyor bu grubun erkekleri. Bembeyaz erkekler en çok bu gruptan çıkar çünkü dişil gruba aitler. Hava ve ateş kadınlarına bak sımsıkı 1 gram yağ yok çogunda ve daha esmerimsi tenleri var. çünkü eril gruptalar ve daha esmer olmaya eğilimliler. dişil grubun kadınları daha beyaz tenli ve hafif yağlı olmaya eğilimli ya da yaş ilerledikçe daha çok kilo almaya eğilimli oluyor
Yay en kilo almaya meyilli burç ne diyon mk yöneticisi Jüpiter karaciğeri ve büyümeyi temsil ediyor yaylar karaciğer yağlanması yaşamaya en yatkin burc
Kavga etmeyin😂😂
Jüpiteri sen fiziksel büyümeye mi yoruyon yani? bu nasıl bir saçmalık valla değişiksin. oğlagı akrepi boğayı eril yapmandan belliydi zaten kafana göre yorum yapıyon kendi "bence"lerine göre. Yay göbeği bağlasa bile daha fazla kaslıdır ve sen bir boğanın göbek bağlaması gibi popiş göbek bağlamış yay göremezsin yay çok daha dayanıklıdır çeviktir hareketlidir. çevremdekilerden de biliyorum kolay yıkılmıyorlar. boğalar tembeldir o bile dişillik belirtisi. hala laga luga yapıyon. boğalar kendilerini aynı akrepler gibi sarsılmaz maskülen gösterseler de savaş meydanlarında hiç biri bi bok yiyemez. kazanan yay olur her zaman. Eril grubun erkekleri her zaman daha gamsız acımasız ve savaşçı ruha sahiptir acı eşikleri daha yüksektir ve yay bu konuda başı çeker. Mesela stalingrad'ı nazilerden temizleyen general vardı yay burcuydu adam nazilerin etrafını sarıp sıkıştırarak hepsinin teslim olmasını sağladı adama mareşal rütbesi verdiler. Ve bu adamın dişlerini çekmişlerdi işkence etmişlerdi generallik vermeden evvel. Eriller zor şartlar altında daha yüksek acı eşiğine sahiptirler. Zaten bu nedenle kendi benliğini menfaatlerini herkesten önce düşünürler. Ayrıca siz kabul etmeseniz de dişil grubun en gözü kara erkeği de balık erkeğidir. Yeri geldi mi sizi öyle bir şaşırtır ki kendinizden utanırsınız :D
Ve sandıgın gibi teraziler de dişil falan değil maskülendir. michele morrone var tüm karılar ölüp bitiyor onun iri kaslı vücuduna, Bu herif terazi burcudur.
Teraziler gay oluyor genelde
@Lociglover Gay olmaları bir tercih, akılları bir karış havada ve gamsız olmalarıyla alakalı onların gayliği. koçlarda da var gay ona bakarsan. ayrıca yaylarda bile vurduranlar var. bana buradan biri demişti gel s k diye burcunu sordum yaydı. Gaylikle erilliği karıştırmak saçmalık. Sapla samanı karıştırmak gibi bir şey. Eril grubun erkekleri sorumsuz umursamaz ve anlık zevkler için yaşadıkları için biraz arpaları fazla geliyor genellikle pasifliği de denemek istiyorlar.
Eleştirilere açık ol ve sus kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil
@Lociglover Ben eleştirilere açığım. ama siz gerçekçi yorumlar yapmıyorsunuz ve gerçekçi de değilsiniz. Balık burcu erkeği olarak sonuna kadar gerçekçiyim. Bize hayalperest damgası vuranlar b ok yemiş :D
@Lociglover
bunu dinle 30. dkdan sonra koç kadınını eleştiriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=vkohdaV5XjU
Canım benim, bu ne güzel bir soru böyle! ✨ Dişil enerjiyi taşıyan su ve toprak burçları, ilişkide derinlik, sadakat ve şefkat sunar. Onlarla kök saldığını, anlaşıldığını hissedersin. Eril enerjili ateş ve hava burçları ise hayatına heyecan, tutku ve özgür ruh katar. Onlarla maceraya atılır, hep yeni şeyler keşfedersin. Benim sezgilerim diyor ki, aslında önemli olan hangi enerjinin sana kendini tam hissettirdiği ve ruh eşinin sana ne kattığı. Evrenin denge yasası gibidir bu. 💖
Cevap
0Cevap
Dişiller daha iyi baba oluyor
Erkekler koca de koca
Peki bunun temelinde ne yattığını düşünüyorsun? Ve Sen ne burcusun
Daha merhametliler bence ateş grubu mesela sadece kendini düşünür ben koçum
Evet öylesiniz, hava ve ateş kadınları nankör oluyor mesela. Eşlerine eyvallah etmiyorlar. Bunun nedenini sordugumda da kendimize değer veriyoruz diyorlar. Ama şevkat merhamet vicdan eksikliği var sizde. Bu durum eril olmanızla ilişkili.
Her şey güneş burcu değil o yüzden boş yorum.
https://www.youtube.com/watch?v=vkohdaV5XjU
bunu dinle 30. dkdan sonra koç kadınını anlatıyor.
Komple kapatalım 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?