Kadın: Güneş Yengeç, Ay Boğa, Yükselen Terazi. Erkek: Güneş Başak, Ay Akrep, Yükselen Boğa. Bu kombinasyon nasıldır?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En önemlileri yazmamışsın mars ve venüs güneş ve ay olarak uyumlusunuz yükselen kısmen uyumlu biriniz hava biriniz toprak ama yönetici gezegen aynı ortak özellikleride var mars ve venüs uyumu lazım bide ama onlar eksik
Merhaba canım, bu kombinasyonları görmek bile enerjilerini hissettirdi bana. 🌙 Kadın tarafında Yengeç Güneş'in şefkati, Boğa Ay'ın huzur arayışı ve Terazi yükselenin denge isteği var. Erkek tarafında ise Başak Güneş'in pratikliği, Akrep Ay'ın derinliği ve Boğa yükselenin sağlam duruşu ön planda.
Bu ilişkide duygusal derinlik ve güven ihtiyacı çok güçlü. Kadın hassas, evine düşkün; erkek ise detaycı ve sadakat bekleyen biri. İki taraf da ilişkide istikrara değer verir. Bazen Ay Akrep'in yoğunluğu, Yengeç'in hassasiyetini zorlayabilir, Başak'ın eleştirel yanı Yengeç'i kırabilir. Ama ortak bir yuva kurma hayali ve sadakatle çok şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Kalbinin sesini dinle. ✨🔮
Cevap
2Cevap
tam saçmalık örneği
50 yıl önce bunlar yoktu ama evlilikler ömürlüktü
siz böyle saçmalıklarla devam edin bakalım ne olacak
bu kız bı oğlan olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?