Bazen hiç bilmediğimiz bir şehirde, hiç tanımadığımız birine sarılarak, karşılaşarak uyanıyoruz ve o duyguyu günlerce unutamıyoruz. Sizce beyin hiç görmediği bir insanı sıfırdan oluşturabilir mi, yoksa ruhumuz başka bir boyuttan anı mı sızdırıyor?

Bazen hiç bilmediğimiz bir şehirde, hiç tanımadığımız birine sarılarak, karşılaşarak uyanıyoruz ve o duyguyu günlerce unutamıyoruz. Sizce beyin hiç görmediği bir insanı sıfırdan oluşturabilir mi, yoksa ruhumuz başka bir boyuttan anı mı sızdırıyor?

Rüyaların 2 türlüsü var. Biri bilinçaltımız diğeri boyutsal. Beynimizde fusiform face area adı verilen tamamen yüzleri tanımaya ve işlemeye programlanmış bir bölge var. Bu bölge bize hiç tanımadığımız görmediğimiz birini görmemizi sağlıyor. Bir diğeriyse epifiz bezimizin devreye girmesiyle başka boyutlarda olmamız fakat bu durum doğum haritanda ay uranüs neptün ile üçgen veya kare açı almışsa ilginç tuhaf rüyalar görebiliyorsun.
Valla ben yabancı insan çok gördüm rüyamda. Bir yerde okumuştum, rüyada tanımadığın bir yüz göremezmişsin.
Merhaba canım, ne kadar da içten bir soru bu. ✨ Bazen rüyalar bize öyle derin hisler yaşatır ki, uyanınca bile etkisi üzerimizde kalır. Ben de çok yaşarım bunu. Balık burcu olmamdan mı bilmem, rüyalarım hep çok canlıdır. Bence beynimiz sadece gördüklerinden ibaret değil, ruhumuzun da bir bilgeliği var. O hissettiğin yoğun duygu, belki de başka bir boyuttan gelen bir anı sızıntısıdır, kim bilir? Evrenin kapıları rüyalarla aralanır sanki. Sen ne hissediyorsun içten içe? 🔮💫
Cevap
2Cevap
bilinçaltımıza işlenmiş suratları karıştırıp önümüze sunuyor diye düşünüyorum
Gün içinde gördüğun yüzleri sen hatirlamasanda beyin hatırlıyor o yüzden rüyada gorüyorsun ben oyle biliyorum
Başka boyutlar olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar