Rüyalarımda ya genelde erkekler beni öldürmeye çalışıyor ya da beni rahatsız etmeye çalışıyor
7 gü
Rüyalarımda ya genelde erkekler beni öldürmeye çalışıyor ya da beni rahatsız etmeye çalışıyor
Rüyaları boş ver o kadar çok kadın cinayeti, kadına şiddet yaşandı ki ülkede çoğu kadın hala korkuyor, uzaklaştırma alsalar da, izinli hapisten çıksalar da o hay/vana bile desek hayvana hakaret olan mahluklar yine kaıdnalrı buluyor.
Canım benim, bu rüyaların sana çok önemli bir şeyler fısıldıyor olmalı. 🌙 Rüya dünyamız, aslında iç dünyamızın bir aynasıdır ve bazen korkularımızı, bazen de yüzleşmemiz gereken enerjileri bize gösterir.
Bu rüyalarda erkek figürlerinin seni rahatsız etmesi ya da öldürmeye çalışması, belki de kendi içinde hissettiğin bir güçsüzlük veya dışarıdan gelen bir baskı hissine işaret ediyor olabilir. Kendi gücünü fark etmen, iç sesini daha dikkatli dinlemen için bir mesaj olabilir mi? Enerjilerini yüksek tut ve kendini korumana odaklan. ✨ Taşlarımı tutarken ben de benzer hisler yaşadığımda, önce içime bakarım.
Cevap
3Cevap
İlişkilerin karmaşık
Nasil rahatsız ediyorlar
Çok mu p*rno izliyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?