Abi kadını da erkeği de yakın arkadaşlarını kıskanıyor, başkalarını değil ama yakın arkadaşlarını kıskanıyorlar, takıntılı oluyorlar. Kaç tane gördüysem böyle insanlar, burçlarını sorduğumda hepsi Oğlak çıktı, 1 tane bile farklı çıkmadı. Bir benim ve arkadaşlarımın çevresinde mi böyle
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kıskanç değilim karımı 100 erkekle yakalasam hiç dert etmem aksine hoşuma gider bu. Demek ki başka erkeklerin arzulayacağı kadar güzel bir karım var derim
Dayı öyle değil ne diyon sen ya güzel kardeşim tekisin benim konu başkaydı güzel kardeşim açıklamana gerek yoktu burada anlayan anladı cevaplıyor
Uygulama dediklerimi otomatik güzel seylere cevirdi ben güzel laflar değil baska seyler demiştim👌
Oğlak burcuyum işte kıskanç değilim diyorum. Kıskanç biri olsam bunu kabul etmezdim
Karısını 100 erkekle yakalayıp kıskanmıyorsan normal değilsin bilader gelip kıskanc değilim diyip övünme burada benim sorum başkaydı sen burada kendini kücümsedin boşuna boş ver reis sen işine bak
Ben oglagim ve kimseyi kıskanmıyorum genelde kıskanılan ve bu yüzden arkadaşlığını bitirmek zorunda kalan bir türlü samimi dostluk kuramayan mağdur benim
Benim çevremde olsun arkadaşlarımın çevresinde olsun 5-6 tane gördüm hepsi aynı arkaşlarını tamam sahipleniyorlar ama o yakın hissettikleri kişi başkasıyla arkadaşlık edşnce veya bir ilişkiye başladıklarında kıskanıyorlar valla cevremde kaç tane gördüysem hepsi aynı davranıştı tabi istisnalar olabilir
Ben sevdiğim arkadaşımı kıskanırım ama kendini geliştirdiği için ya da iyi bir yere ulaştığı için değil. En yakın arkadaşımsa başkasıyla en yakın olması beni üzer. Yani hu evliliklerde de böyledir. Bu sevgi kiskancligi
Valla kızların arasında cekememezlik olur ama erkeklerde nerdeyse hiç olmaz benim arkadaşım oğlak erkek her gördüğü yerde ilişkimi soruyor ya soramazsın bilader kendi ilişkisi var 4 yıllık 1 defa kızın ismini bile sormadım ben ona ve ortamda kalabalık arkadaş ortamında beni bir iki kişi bir konuda överse gider o kötülerdi böyle arkadaşlık olmaz tabi benim arkadaşımın anasıda kıskanc aile ortamıda etkili hep benimle yarış içinde bana hasetlikle yaklaşıp yeni birileriyle takipleşince kendisini hatırlatıyor ben burdayım dercesine ama tekmeyi koyucam bşr kaö gğne haset kem gözleri yetti artık lafım sana değil tabi böyle şeyler karakter meselesi daha çok
Kanki şu sorunun altına bşr erkek yorum atmıs okusana bi DKSNMSNSKS
Öncelikle arkadaşın tehlikeli çıkar hayatından girsin. Erkeğin hasedi daha tehlikeli oluyor cunki fıtratında da cok yok. Aşağıdaki g. vata gelecek olursak evet öyle erkekler var mal yemin ederim. Aman kınamayim Allah beni korusun oylesinden aminnnnn
Rahat ol kardesim milyonda 1 var öyle g. vatlar ki zaten bunun karısıda g. vattır. O çocuğu hayatımdan silicem üniversitemi kıskanır saçımı kıskanır her görüşümde ilişkimi merak edip kızla devammı diye sorar hepsinde ciddiimi ciddimi devammı devammı hep kalabalık ortamda ilişkim üzerinden laf çarpıtır bilşyormusun ben rüyamda kötü hayvan yani simini söylemiyim onu gördüm o görünümlü ama aslında köpek gördüm köpeği bilinc altım o kötğ hayvan (dmuz) olarak algıladı yorumlattım sordum soruşturdum samimi şekilde sana yaklaşan köpekler samimi ya hani ama aslında düşmanlık besleyen birşleri var dediler (dmuz) düşmanlık demekmiş ya rüyada öyle işte basacam en ufak hareketinde o çocuğa beklemedeyim şu an niye anlattım bilmiyorum bir oğlak burcu yorumu görmek istedim eyvallah yorumun için
Evet uzaklaş yeter rica ederim