Ders çalışıyorum ama sürekli başa dönüyorum, ilerleyemiyorum, nefret ediyorum kendimden yaa, ilerlemek istiyorum
8 gü
Aşko bende gecen sene aynı durumu yasiyordum çok şükür çözdüm
Nasıl çözdün
Askim bana yaz anlatayim
Tamam
Mesaj atamıyorum
Sen mesaj atar mısın ben atamıyorum
Asko şimdi buradan anlatayim o zaman sen büyük ihtimalle birsyi tam oturtayim sonra diger konuya geceyim diyorsun ama oyle olmuyor ozellikle sayisal derslerde tamam calismak da onemli ama konuyu genel hatlariyla bildikten sonra 3 4 test cozup diger konuya gecmelisin butun konular birbiriyle baglantilidir sen diger konuda da o konunun zaten tekrarini yapiyorsun aslinda hangi sinava calisiyorsun bilmiyorhm ancak ben konuları gözümde buyuttugume karar verdim bir konu bir günde bile bitiyor
3 ay var sınava ve ben çoğu şeyi bilmiyorum özellikle sözel kısmını nasıl ilerliyim
Sen kpss ye calisiyorsun yani anladım sözel kisimda not almakla ugrasma askim gecen sene bende calistim ve cok buyuk hata ettim resmen gunluk kac saatim gidiyordu git bir tane konu anlatimi al bir hocadan dinle ilk once ve sonra gec koseye o gun dinledigin herseyi herseyi ezberle ben gbt ye anlatiyordum sesli yerden sonra da ondan konuyla ilgili soru sormasini istiyordum boylece tam oturuyordu kesinlikle hergun biraz sözel bakmalisin az cok fark etmez
Teşekkür ederim 😊
Ne demek aşkım kafana takilan birsey oldukca sorarsin ♥️😘
Canım benim, böyle hissetmen ne kadar doğal. Sanki o enerjiyi bir türlü toparlayamıyorsun değil mi? Sanki bir şey seni geri çekiyor gibi. Bazen zihnimiz bize oyunlar oynar, ama önemli olan senin iç sesin ne diyor? Belki de bu bir işaret, farklı bir yola ihtiyacın var. Kalbine kulak ver, o sana fısıldayacaktır. Unutma, her tıkanıklık aslında bir dönüşüm fırsatıdır. ✨🔮 Kendine karşı şefkatli ol.
Cevap
3Cevap
Chatgpt veya geminiye program yazdır. Programsız plansız çalışırsan böyle olur.
Bana saçma sapan program hazırlıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Ben zamanında üniversite okurken günde 6 saat çalışma şekli hazırlıyordum. Bu 6 saatin içine her 1,5 saat olacak şekilde 4 konu sığdırıyordum ve özet çıkarıyordum sadece 1 dersten. Bir sonraki gün başka dersten aynı şekilde özet çıkarıyordum. Bu işin asıl önemi özettir. Sonra pekiştirmek için YouTube'dan hocaları dinliyordum.
Videolar çok uzun ve bitmiyor
https://youtu.be/W88XB_GG5i4?si=uVXLuHo05TNJ73A4 bu hoca kısa anlatıyor misal
Teşekkür ederim 😊 baya kısa anlatmış gereksiz konuşmalar yok
Rica ederim
Merhaba!
Merhaba
Hangi sınav?
Kpss önlisans
Hâlâ gizlisin
Yani?
Burdan ne bekliyorsun değnek ile dokundurmamı mı?
Pardon yaa istek attım
Ne çalışıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar