İkizler burcu erkekleri niye narsist ve psikopat kadar?

İki kişi tatlısın dedi diye star havasına giriyorlar..

Samimi olamazsın asla onlarla, hep bir mesafeleri var ve bu çok arzu düşürücü yan etki yapıyor.

Herkesi överler çok güzelsin çok iyisin diye. Sıcakkanlı.

Ama samimi olmaya kalk, seni başkalarıyla kıyaslarlar bile. Çoook yılan dilleri var.

Ve böyle kıyaslama yaparak insanın egosuna mı desem zarar veriyor ve aradaki samimiyeti tamamen öldürüyorlar. E dolayısıyla arzuyu da... ölüyor yani. Sonradan dirilme ihtimali yok.

Valla ben anlaşamadım başak burcu kadını olarak...

Ya siz?

Güncellemeler
16 gü
Kadınlar olarak hiç sevmediğimiz ŞEYTAN sıralamaları:

Birinci sırada Koç geliyor. Kaç kaç kaç. Valla katiller, psikopatlar en çok bunlardan çıkar. En iyisi de ilgisiz ya da çapkındır.

İkinci sıra ikizler. Ya biliyosunuz zaten? Narsistin Allah'ı. Sürekli boş boş konuşması, insanları birbirine düşürmesi, sahte sevgisi , libido düşüren çocuksu egosu. Geç geç. Olmaz ondan.

Üçüncü sırayı akrep alıyor :) ayyyy canım benim. Çok mu libidolusun sen. Tamamen boş libido. Ayrıca içi de boş, çocuk gibi.
Güncellemeler
16 gü
Dördüncü sırada Aslan.: idare eder seni , sohbeti hoştur. Ağır adamdır, komiktir. Ama sen onun deccalliğini, o kocaman egosunu, narsistliğini, o lanet kaprislerini , hükmedici yapısını gör bakalım.
Kaç kaç kaç topukla 😂
Psikolojini bozar söyliyim.

Beşinci yay: ÇAPKIN. Gerisine bişey dememe gerek yok sanırım? Bırak bırak... Gitsin sürekli birileriyle cinsellik minsellik takılsın yeni yerler görsün yurt dışına filan çıksın. Narsist buda.
İkizler burcu erkekleri niye narsist ve psikopat kadar?