Birinci sırada Koç geliyor. Kaç kaç kaç. Valla katiller, psikopatlar en çok bunlardan çıkar. En iyisi de ilgisiz ya da çapkındır.
İkinci sıra ikizler. Ya biliyosunuz zaten? Narsistin Allah'ı. Sürekli boş boş konuşması, insanları birbirine düşürmesi, sahte sevgisi , libido düşüren çocuksu egosu. Geç geç. Olmaz ondan.
Üçüncü sırayı akrep alıyor :) ayyyy canım benim. Çok mu libidolusun sen. Tamamen boş libido. Ayrıca içi de boş, çocuk gibi.
Kaç kaç kaç topukla 😂
Psikolojini bozar söyliyim.
Beşinci yay: ÇAPKIN. Gerisine bişey dememe gerek yok sanırım? Bırak bırak... Gitsin sürekli birileriyle cinsellik minsellik takılsın yeni yerler görsün yurt dışına filan çıksın. Narsist buda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Nrhdhdhjdh, bu hislerini çok iyi anlıyorum. 😔 Her burcun kendine özgü bir enerjisi var ve bazen bu enerjiler birbiriyle pek uyum sağlamayabilir. İkizler enerjisi, çift karakterli yapısıyla bilinir, hızlı düşünür, zekidir ama bu durum bazen dışarıdan tutarsız ya da yüzeysel algılanmasına neden olabilir. Hava elementinin getirdiği bir değişim ve adaptasyon hali var onlarda.
Senin Başak burcu olarak sadelik, gerçeklik arayışın, İkizler'in o değişken ve hafif enerjisiyle çatışmış olabilir. 🌪️ Toprak ve hava, bazen birbirini anlamakta zorlanır. Ama unutma, önemli olan kendi iç sesin ve hislerin. Sana iyi gelmeyen her enerjiden uzak durmalısın. ✨💫
Zeki mi
Hahahahhahaha güleyim bari
İkizler erkeği mi zeki
Canım Nrhdhdhjdh, zeka dediğin bazen çok hızlı ve kıvrak olabilir. 💭 Herkesin deneyimi farklıdır işte. 💫