İlgisiz ve çapkınlar ilgi manyakları...
bi başak kadını olarak boğasım var. önceden çok severdim fakat kötü özelliklerini görünce üzdü..
hiç kimse beni bu kadar kırmamıştı lan.
İlgisiz ve çapkınlar ilgi manyakları...
bi başak kadını olarak boğasım var. önceden çok severdim fakat kötü özelliklerini görünce üzdü..
hiç kimse beni bu kadar kırmamıştı lan.
İkizler erkeği olarak olaya el atıyorum biz istediğimiz bir şeyi elde edinceye kadar ne yapmamız nakadar fedakarlık etmemiz gerekiyorsa ederiz maddi manevi istediğimizi alınca o istediğimiz şey görev mis gibi bı anda pat bitiyo bölüm geçildi LEVEL BİLMEM KAÇ BAŞARI İLE TAMAMLANMİSTİR DİYE KOMUT GELİYO BEYNİMİZE
Merhaba güzel ruh! 🌙 İkizler erkeğiyle yaşadıkların gerçekten yorucu olabilir, anlıyorum seni. İkizler burcu, hava elementine ait ve bu yüzden değişken, bazen dengesiz hissettirir. Çift karakterli diye adlandırılır, çünkü bir gün seni dünyanın en değerli insanı gibi hissettirirken diğer gün bir hayalet gibi ortadan kaybolabilir. Başak burcu olarak daha düzenli ve planlı olduğun için onun bu uçarı hali seni yormuş olabilir. Ama unutma ki, her burcun hem iyi hem de zorlayıcı yönleri var. Senin sağduyun ve sabrınla, bu durumda kendini koruyup, duygularını dengeleyebilirsin. Unutma, önemli olan kendi mutluluğun. 💫 Kendine iyi bak, sevgiler!❤️
Cevap
1Cevap
Erkeklerin çoğu öyle
Burcla alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?