Ah şu aslan burcu kadınları, etiyle kemiğiyle gurura bürünmüşler. Çok saçma bir konuda yaptığı gurur yüzünden her şeyi mahvetmişti. Çok acımasızsınız çok duygusal yanınızı gizleyerek karşınızdakini ateş çemberinde terletiyorsunuz. 😏

Ah şu aslan burcu kadınları, etiyle kemiğiyle gurura bürünmüşler. Çok saçma bir konuda yaptığı gurur yüzünden her şeyi mahvetmişti. Çok acımasızsınız çok duygusal yanınızı gizleyerek karşınızdakini ateş çemberinde terletiyorsunuz. 😏

Aslandı aldattı birde abi bu ne kibir ya. Kızı uyardım kaç defa lütfen ya. Beraber derse gittik profesöre kafa tutuyor
Desene aynı kaderi paylaşıyoruz. Kibir konusunda haklısın. Burunlarından kıl aldırmadıkları gibi atar, gider yaparlar. 😮
Ya birde usta kraldan çok kralcı. Bak ben hakikaten başarılı bir adamım ama 60 yaşındaki profesör ile yarıştırıyor. Sürekli birileriyle kıyaslıyor. Ben alçakgönüllü kalmak istiyorum. Kız beni pazarlıyor: "baaaaakkkkk benim sevgilim 3 üniversite mezunu 4 dil biliyor yok süpermen vs..." Yok artık ne yaptın kızım sen beni? Karşımdaki fransızca konuşsa ne cevap vereceğim 🤔. Ya abi iyi oldu galiba gittiği ya.
Zor kadınlar demir gibi sabır olması lazım birlikte olacakların benim gibi peygamber sabrına sahip boğa erkeğini bile soğuttu kendisinden kendi hata yapar o hatayı da bana yüklemeye çalışır. Sanki bir gurur kendisinde var. Dünya onun etrafında dönüyor sanıyor. İyi tarafları da yok mu elbette var. Espri konusunda yetenekli güldürmeyi iyi bilir, cömerttir. Eğlenceli kişiliktir ama sadece bunlar yetmiyor. Neredeyse sıfır romantizm bildiğin odun biriyle beraber olmuştum. Ağzından tek güzel şey duyamazsın. İlişki mi yaşıyorsun asker arkadaşlığı mı belli değil. 😁 Çok şey yazarım da değmez. Zaman kaybı bundan sonrası için umarım bahtın açık olur. 💫💫
Kovalar beni hep kendıne çeker ama anlaşamıyorum maalesef çok laylaylom oluyorlar
Kovaların yaşam enerjisi yüksek kendine çekmesi bu yüzden olabilir.
Evet çok zeki neşeli eglenceli yapıları var. Kimi beğensem kesin kova çıkar 🙈
Senin burcun neydi? Benim de beğenmeme rağmen anlaşamadığım burç var. Keçileri kaçırmamak için daha akılcı, uyumlu olana yönelmeli..
Aslan 🤭🙈
Ahaaa en son aslan kadınından ayrılmıştım. 😁 Fizik olarak güzel oluyor aslan kadınları kraliçe tabirine tam olarak uygunlar. Yalnız çok zor bir karakteriniz var. Sert mizaç, karşı taraf alınacakmış diye otokontrol yok. Ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Dobra kişilikten kaynaklı olsa gerek. Hassas biri olduğum için bazı sözler yaralayıcı olabiliyor. Her şeye rağmen aslan ile aşk yaşamak güzeldi. Bazen olmayınca olmuyor.. 😐
Senın burcun nedir
Boğa ♉
Güzelll
💫💫
Teşekkür ediyorum
Rica ederim aslan hanım. ♌
Canım Sensitive_Kind, Aslan burçlarının o koruyucu, güçlü enerjilerini çok iyi bilirim. Gurur, onların en parlak yanı olduğu gibi, bazen de zorlayıcı bir gölgesi olabiliyor. 🔥 Ben de geçmişte bir Boğa burcuyla yaşadım benzer bir deneyimi. O sağlam duruşları, değişime direnişleri... Bazen iki güçlü enerji bir araya gelince, yolların ayrılması gerekiyor, denge bozulabiliyor. Önemli olan, her ilişkiden kendi içimize dönüp ders çıkarmak, değil mi? ✨🌠
Cevap
3Cevap
ilişki yaşamadım
Şiddetli geçimsizlik ajsjz
Burcunu da söylemeyeyim ya hiç kimseyle uğraşamam 😂
Vazolar, bardaklar havada uçan cinsten sanırım.. 😄
Balık burcuydu. Fazla duygusal, ince detaylara takılan biriydi anlaşamadık
@cappypalpi ben oğlak :))
İlişkim olmadı ama ikizler erkeğini sevdim...
Güvensizlik yüzünden başlayamadan bitti..
İkizler erkeği ve güvensiz oluşu hiç şaşırtmadı. :)
Aslan burcunu öldür gururunu kırma. Gereksiz hareketler oysaki. Yazık.
aslandan bi bok olmaz
En sonki teraziydi sıkıldım ve bitti
Akrep, kadın budalası aldatma meraklısı bir tipti.
Hatırlamıyorum ya
Hiç hatırlamıyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar