Ama mantığınla hareket etmiyorsun dedi. duyguların öne geçiyor dedi. burcum yay bende duygu yok ki🤣😆😂😅😃😄
14 gü
Ama mantığınla hareket etmiyorsun dedi. duyguların öne geçiyor dedi. burcum yay bende duygu yok ki🤣😆😂😅😃😄
Burcun duyguyla ne alakası var. Kişi seni analiz edip kişiliğin hakkında uyarı da bulunmuş.
Evet 🤣😂 saf değilsin dedi saf ayağına yatiyon dedi 🤣
Herr galiba
Evet yakın arkadaşı m abla bitanede var oda öyle dedi iş konusunda uyanikmisim 😃😃😄😆🤣
Negibi konu
Evet 🤣😂 aşk olarak dedi işyerinde biri var onu unut diyor zaten kavgaliyiz çocuk la. bende unuttum diyom inanmıyor o geriye bakma ileri bak diyor.
Hayır bu abla yav 😅
Aynı ortamda yiz bütün hareket kerime bakiyorr o nla ilgii bişey olunca
Düşünüyorum da iste napiyim
Yokk o şimdi başka kızdan hoşlanıyor onu syatlamaya cslisoyor kızda ona karşı boş değil unuttu beni
Gizli yorum ve bitiyor şükür olsun. ysnii.
Teşekkürler 😂
Yay burcunda mı duygu yok? Ben yayım hiç öyle bişey yok
Yani öyle derler den fuygunla hareket ediyorsun dedi
Duygu yok diyerek kendıne ayıp etmişsin bende yayım evet biraz fenayız ama bizim de duygumuz var😂 kaç yaşındasın?
31 ben
Bende 28 yaşındayım iki yay olarak konuşalım mı?
Teşekkürler
Harbiden duygusuzmus😃
Evet 🤣😂
Yakışıklı bir adamı kaçırdın keyfin bilir 😃
Yaaaa
Hadi ben kaçtım 😂
tamam 😆😂🤣
Canım benim, böyle bir yorum duymak insanı düşündürür, değil mi? 🤔 İş yerinde duyduklarımız bazen bize kendimizi farklı aynalardan gösterir. Her burcun kendine özgü enerjileri olsa da, Yay burcunun da derin hisleri, tutkuları vardır elbette. 🔥
Benim iç sesim der ki; akıl ve kalp çoğu zaman iç içedir. Önemli olan, ikisinin uyumunu bulmak. Belki de sana bir denge çağrısı yapılıyor, ne dersin? Kendi içindeki o dengeyi hissetmeye çalış. 🧘♀️🌠
Cevap
4Cevap
Bu orantıda aklın yok oluyor o zaman 🤔
Heee
doğru dememiş yay duygusuzdur
Evet 🤣😂
Yaylar duygusuz asıl 😅
Ama ben biseyde hemnnkirilip ağlıyorum balık gibi 😂😆
Çok komik 😂
Niye yavv
Duygu sıkıntı
Evet 🤣😂