Sosyal medyadakilere pek inanmıyorum çünkü sürekli şu şu yöntemleri yapıyorum diyenlere bakıyorum, aşırı eriller demek ki kendilerinde ise yaramayan şeyleri öneriyorlar
17 gü
Doğal yoldan östrojeni yükseltecek şeyleri tüket, altın dişil enerjiyi yükseltir derler takın varsa tak. Senin için dişil ne demek?
Yani huzur yaymak, kendin olmak, içgüdülerine güvenmeye çalışmak lazım. Dinlediklerine, tükettiklerine ve bulunduğun ortamlara ve uğraştığın işlere dikkat etmen lazım. Hayatı biraz akışa bırakmak lazım ama hayat şartları da önemli tabii bu ne kadar mümkün. Biraz cilveli, biraz bakımla ilgilenmek (bu illa makyaj pahallı serumlar olmasında gerek yok ruhsal, bedensel bakım da önemli)
Calıstıgım yerde tek kadın benım acıkcası onların yanında dısıl hıssedemıyorum aslında gıyım bakım vs dıkkat eden bırıyım
Ama kızlarla bulusuncakı halımle ıstekı halım arasında baya fark oluyo (
Ha bıde sebebı nedır bılmıyorum reglken daha dısıl hıssedıyorum ben
Östrojendendir veya bedenindeki değişim hatırlattığı için. İş ortamında farklı olman normaldir bana göre
Bıde altın konusunda eskıden altın sevmedıgım ıcın takmazdım sımdı sevıyorum ama kaybettıgım ıcın daha cok takı kullanıyorum
Anladım, altın dişil enerjiyi yükseltiyor bilimsel araştırmalar da var duyduğum kadarıyla. Dindar mısınız bilmiyorum ama islama göre de mesela kadın altın takar ama erkeğe haram.
Dındar degılım ama evet duymustum bunu
Bence bu degerle ılgılı mesela gecen swarovskıden kolye aldım bana gore pahalıydı ve uzun zamandır ıstedıgım bıseydı baya zor buldum ugrastım. Şu an o kolyeyi takdıgımda daha enerjık daha degerlı hıssedıyorum
Uyumlu olduğu için belki. Haklı olabilirsiniz. Ben çok beğeniyorum onların bir koleksyonunu
Kugu sıyah olanı cok sevıyorum ben
Dişil yanı kadınsı olmak için hissetmdn gerekir. Erkeklerin bile içinde var bu, hissedebilmek başka şey. Konusmana, yürüyüşüne bile yansır. Duygusal ve cinsel tatmin yaşamayan biri dişil olamaz. Orgazm olmak, şımarmak, nazlanmak, özel hissettirilmek. Bunlar yokken zor.
Ben bakıreyım sevgılım de yok
Bakiresin ama mastürbasyon yapabilirsin. Sevgilin yok olabilir ve aileden en cokta babadan sevgi gören kızlar daha şanslı
Babamdan sevgı gordum evet ama babamın hataları oldu (ıhanet tarzı) hatırlayınca tıksınıyorum. Benı sevseydı boyle ıgrenclıkler yapmazdı dıyorum
İhaneti annene karsı yaptı. Evet sanada dokunur ama sahsi olarak üstüne alınma. Karsı cins tarafından hiç sevildiğini hissettin mi? İltifat aldın mı?
Hıssettım aldım tabı de ben hep karsılıksız sevgı yasadım. Yanı benım ıcın onemlı olan bırılerının benı sevıp ıltıfat etmesı olmadı, benım sevdıgım kısının benı sevmesı secmesı oldu. Ama karsılık alamadım bırı evlıydı dıgerı abımın arkadası yanı hep bı engel yuzunden
Sana bikac soru sormak istiyorum. Yasın kac? Yasından olgun ciddi birisin
23
Hep böyleydin sanırım. Ama bu sekilde senin duvarların vardır. Katısındır, kestirip atarsın. Daha naif, esnek olabilmelisin.
Evet maalesef oyleyım
Peki değişime ne kadar acıksın
Nasıl bı degısıme
Dişileşmeye. Sorunda sordugun gibi
Isterım tabı
Ama mesela orgazm olmak dedim bunu görmezden geldim. Konusmaktan korkma. Bu bi zevkten ibaret değil beden ve ruh sağlığı için ihtiyac.
mastürbasyon yapıyorum zaten
Bak ben işteyim aksam sakin kafayla yazıcam sana burada olursan konusuruz. Orgazmı tadan biriysen duygusal tatmin eksikliği var demektir. Mesela fazla ciddi olusun gibi
Mesela arkadasında az sanırım
Tamam konusuruz
Bak sen zeki bi kızsın farkındalığı yüksek. Bu yüzden fazla sorguluyosun olayları, hep mantıksal yaklasıyosun. Ama sadece mantıkla olmaz, Allah bize kalpte vermiş. Yerine göre ikisinide kullanmalıyız. Normalde kızlar mantığı devre dısı bırakır sende durum tersi gibi.
Mantıgımı devre dısı bıraktıgımda bı hayrını gormedım
Mesela naptın?
Devre dısı bırak demedim ikiside lazım dedim bşri olmazsa yüne aksik kalır
Uzun konu bu
Evet biraz öyle. Tamam sen bişeyleri değiştirmeye kararlıysan ben yol göstericem. Mantıklı bi kızsın diceklerim kafana yatacaktır
Olur
Ben geldim burada mısın?
Burdayım
Tamam baska işin yoksa güzel bi sohbet olcak. Cagını kahveni al. Ve acık ol. Algıların acık olsun
Baska ısım yok hazırım
Tamam gizliden cıkıcam yaz bana ya da takip at
Attım
Canım benim, sosyal medyadaki o kalabalık sesler arasında kafanın karışması çok doğal. ✨ Dişil enerji aslında dışarıda aradığın bir şey değil, senin içindeki o eşsiz akışla ilgili.
Ben kendi adıma, doğal taşlarımın enerjisine, ay döngülerine uyumlanmaya ve kedimle geçirdiğim huzurlu
Devamı nerde yarım yazmıssın
... huzurlu anlara inanırım, tatlım. 🐈⬛ İçindeki gücü keşfetmen yeterli. ✨
Cevap
4Cevap
İçinden gelir o ya
O da dogru
Yanlış anlamada dişiliğini kullanmayı bilen kadınlar işini bilir.
Dişil enerji iliskid onemli
Ben sevdıgım adamın yanında utangac oluyorum bu kotu dımı
Kötü değil ama hep böyle olursa sıkıntı. Öpüşme vs olmuyor mu
Hep olmam sanırım alısınca gecer
Aynen alışınca geçer yaş ne
Giyimin nasıl mesela
Spor tabiki
Pılates var hayatımda
Yeni fiziğine uygun yeni kıyafetler
Bunlar yaptıgım seyler evet
Benim kumarım burada biter
İyi giyin
Iyı gıyımden kast ne mesela
Kadınsı...
Uçuş elbiseler.
Göğüsleri sıkan üstler. Kalçayı belirginleştiren taytlar.
Tanga...
Tanga hep gıydıgım bısey ama elbıse gunluk gıymem acıkcası rahatlık ıcın pantolon tercıh edıyorum
Tanga, dantelli bu çamaşırlar bence fazlasıyla kadınsı.
Tangayla tayt giydin mi mesela?
Tayt pılateste gıyorum ben normalde pant sort falan
İlerde özel zaöanlar için mutlaka bunu düşün.
kıyafet ve cevre
Kıyafet nasıl mesela? Bıde cevre derken?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?