Bazen enerjimiz düşebilir. Her gün aynı olmayabiliriz. Siz nasıl ruhsal enerjinizi arttırıyorsunuz?
Yani ruh sağlığınızı korumak için ne yapıyorsunuz?
Yani ruh sağlığınızı korumak için ne yapıyorsunuz?
Enerjim azalıp çıkıyor kendi kendine uğraşıyor fazla çabam yok bazen halay çekiyor bazen bayılıyor bulduğu yere tamamen o günkü yaşadıklarıma moduma bağlı ben uykumu aldığımda çok mutlu bir insan oluyor enerjik oluyor fiziken de ruhen de
Gülmek
Sevdiğin birşeyi yapmak
Kötü, negatif düşüncelerden arınmak da enerjiyi artırıyor
Çok zor çok.. vitamin ilaçları kullanıyorum. Hayaller kuruyorum.. dışarı çıkıp bir yürüyüş yapıyorum ama en güzel halimle, En bakımlı halimle yapıyorum bunu. Sonra birkaç kişi çok tatlısın çok güzelsin diyince çocuk gibi mutlu oluyorum. Başkalarının onayına bağımlı olması elbette güzel değil ama ne yapayım bu da benim huyum.
Gün içinde bir şekilde yükseliyor.
İbadete başlamak istiyorum, maalesef maneviyatım zayıf ve en çok bu yüzden ruhsal enerjimi tükenmiş hissediyorum. Bence genel olarak temel sebep bu herkes içinde.
Duş alırım, Bergamot tütsümü yakarım, sevdiğim bir şarkıyı açarım günlüğüme hislerimi yazar, içimi dökerim. Ya da şey yaparım bu zamanlarda cilt bakımı yapmak bana iyi gelir. 👱🏻♀️
Cevap
7Cevap
kendimi severek sadece
Bugünde yaşıyorum hayallerim için hala zamanım var
Engelleri dert etmeye gerek yok
Deniz veya göl yani dışarı çıkıp sakin ve seni mutlu huzurlu eden bir ortamda tefekküre dalmak
Güzel bir duş temiz ve ütülü çarşaflar güzel bir müzik ama saat olarak akşam üstü 4 gibi ki odaya güneş vursun 🫠
Ruhsal enerji diye bir şey yok
Müziğin katkısı büyük.
Kendimi motive edecek sebepler bularak 🤣😇
Enerjik şarkılar dinleyerek
İbadet ederek, zikirler ve tesbihlerle.
meditasyon , dua, müzik ve ibadet..
Tuzlu su ile duş alıyorum dua ediyorum
Doğada yürüyüş tek başına
Artirmiyorum
Arttıramıyorum.
Müzik gezmek eğlenmek
@mynameisEMRE yetiyor