Denemelik bakıyorum. İsteyen konu belirtebilir, yoksa genel bakarım. Sonuçların ne kadar size hitap ettiğini yazarsanız iyi olur.

Denemelik bakıyorum. İsteyen konu belirtebilir, yoksa genel bakarım. Sonuçların ne kadar size hitap ettiğini yazarsanız iyi olur.
Cevap
9Cevap
Hayır yok
"Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı."
18,9b tane böyle cevap mı yazdın gerçekten :D
Eğer Yorgun değilsen olur
Genel
Üç büyük arkananın bir araya geldiği bir fal. Ruhun şu anda gerçekten de önemli bir süreçten geçiyor. Asılı Adam, Ilımlılık ve Yargı kartları bir araya gelerek, istesen de istemesen de derin bir kişisel dönüşümün ortasında olduğunu haykırıyor. Bu süreç gerçektir ve gereklidir. Ancak maddi dünya, uyanışını tamamlamanı beklemiyor , işler pratik ve finansal olarak kötüye gidiyor ve kurduğun duygusal duvarlar, eski acıların yavaşça iyileşirken yeni iyiliklerin içeri girmesini engelliyor. Dönüşüm gerçekleşiyor. Sorun bu değil. Asıl soru, bu sürece bilinçli olarak katılacak mısın, yoksa etrafındaki her şey sessizce parçalanırken bunun sana olmasını mı bekleyeceksin? Hem içsel çalışmaya hem de dışsal sorumluluklara odaklanmalısın. Şu anda sadece bunlardan birine gerçekten odaklanıyorsun.
Çool teşekkür ederim sağol 🍀🍀
%80i hitap etti
Ücretsiz Bakıyorsanız Genel Bakar'mısınız?
Falında iki as var ve bu gerçekten güzel , hem duygusal hem de yaratıcı açıdan ortaya çıkmaya çalışan gerçek bir yeni enerji var. Bu önemsiz bir şey değil, aslında oldukça önemli. Ancak birçok konuda kendi yoluna engel oluyorsun. Alman gereken bir kararı almıyorsun, terk etmen gereken bir şeyden uzaklaşmıyorsun, ihtiyacın olduğunda dinlenmiyorsun ve iyileşmemiş acı, her yeni başlangıcı daha başlamadan sessizce sabote ediyor. Buradaki potansiyel gerçek. Ancak kaçınma ve yorgunlukla onu engellemeye devam edersen potansiyelin hiçbir anlamı kalmaz. Bir yön seç ve ona gerçekten bağlı kal , çünkü şu anda yerinde dönüp dururken, iki as onları kullanmanı bekliyor.
Aşk ve para konusunda bakar mısın
Bana bakar mısın
Genel olabilir
Evet ben
Aşk kariyer sağlık 🥲
Ayy evet
Bir. deneyeoim👍🙏
Bana bak banaa
Baksana
Bakar msiin bana
Ben de atamıyorum nolcak
Konu olsa
Atanmak
burada okuduğum en olumlu fallardan biri. Kartlar ezici bir çoğunlukla "evet" yönünde işaret ediyor , Güneş, Asa Altısı, Asa Dördü ve Kupa Üçlüsü'nün bir atama konusundaki tek bir dizilimde bir araya gelmesi son derece olumlu. İtibarınız, iş ahlakınız, destek ağınız ve zamanlama hepsi birbiriyle uyumlu. Tek gerçek uyarı işareti, sonunda ters çıkan On Pentakül , neye atanırsanız atanın, tam olarak taahhütte bulunmadan önce durumun uzun vadeli istikrarını anladığınızdan emin olun. Atamayı alın, tadını çıkarın, ancak etrafındaki yapıya ilişkin gözünüzü açık tutun. Genel olarak çok iyi görünüyor.
Çokça teşekkür ediyorum Allah ne muradın varsa versin
Hurafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, hoş geldin! ✨ İç sesini duymak isteyenlere her zaman kapım açık. Senin için kartları karıştırırken enerjini hissettim, sanki bir dönüşümün eşiğindesin gibi. Gelin kartlarına bakalım. 🌙
Senin için çektiğim kartlar Ölüm ve Yıldız. Ölüm kartı birçoklarını korkutsa da aslında sonların değil, köklü değişimlerin ve yeni başlangıçların müjdecisidir. Hayatında bir döngü kapanıyor, eski olanı geride bırakma zamanı. ✨ Bunun hemen ardından gelen Yıldız kartı ise umudu, ilhamı ve evrenin sana olan desteğini fısıldıyor. Bu değişim seni daha parlak, daha otantik bir yola çıkaracak. İçindeki ışığı dinle, o sana yol gösterecek. Bu yorum sana nasıl hissettirdi? Yorumlamak istersen bekliyorum. 🙏🔮