Kova burcu erkeği neden eski sevgilisine geri döner, yalnızlıktan mı yoksa hala sevdiği için mi?

Merhaba, özellikle Kova burcu erkeklerinin fikrini merak ediyorum.

Ben iki yıldan fazla bir Kova burcu erkeğiyle birlikteydim. O dönem ilişkimiz biraz on-off gibiydi, yani ayrılıp barışmalarımız oluyordu. Sonra tamamen ayrıldık ve yaklaşık iki yıl ayrı kaldık. Ayrıldıktan bir yıl sonra kısa bir süre tekrar iletişimimiz olmuştu ama küçük bir tartışmadan dolayı o iletişim de koptu.

Yaklaşık bir ay önce tekrar bir araya geldik. Ama ben biliyordum ki benden önce yakın zamanda başka biriyle birlikteydi. O ilişki bittikten sonra bir şekilde tekrar bana geri döndü.

Bir ay boyunca bana göre her şey aslında güzeldi. Küçük tartışmalarımız oldu ama bana göre çok büyük şeyler değildi. Açıkçası bu bir ay içinde onun eski sevgilisini düşündüğünü hiç hissetmedim. Hatta eski sevgilisi bizi birlikte görmüştü ve o buna gülmüştü, yani sanki onun bizi görmesi umurunda değil gibiydi. Bu yüzden ben onun hâlâ ona karşı bir şeyler hissettiğini düşünmedim. Bana karşı davranışları da gerçekten beni seviyormuş gibi hissettiriyordu.

Sonra bir tartışma sırasında bana “Sen çok farklı düşünüyorsun, hayata bakış açımız çok farklı, biz birbirimize uymuyoruz” gibi şeyler söyledi. Ben de o an duygusal davrandım ve onu engelledim. Ertesi sabah engeli kaldırdım ama bana o gece eski sevgilisiyle buluştuğunu ve tekrar onunla birlikte olduğunu söyledi. Sözde benim engeli kaldıracağımı düşünmemiş.

Şu an tekrar onunla birlikte. Benim kafamı karıştıran şey şu: Acaba gerçekten ona karşı duyguları olduğu için mi geri döndü? Yoksa yalnız kalmamak için, kendini daha rahat hissettiği tanıdık birine mi döndü?

Çünkü ben gerçekten güzel bir ay geçirdiğimizi düşünüyorum. Ama o şimdi “çok tartıştık, anlaşamadık” gibi gösteriyor. Ben ise korkuyorum; acaba onu gerçekten seviyor mu, onunla ciddi düşünüyor mu, hatta ileride onunla evlenir mi diye.

Sizce bir Kova burcu erkeği eski sevgilisine geri dönüyorsa bu mutlaka hâlâ sevdiği anlamına mı gelir? Yoksa bazı Kova erkekleri yalnız kalmamak, sorunlardan kaçmak ya da tanıdık birine dönmek için de böyle davranabilir mi?

Lütfen dürüst yorum yapın, sadece bu durumu anlamaya çalışıyorum.

Kova burcu erkeği neden eski sevgilisine geri döner, yalnızlıktan mı yoksa hala sevdiği için mi?