Varsa hangi dua? Gerçekten hakkım yenmiş ve hakkımızda yalan yanlış şeyler anlatılmış.
20 gü
Varsa hangi dua? Gerçekten hakkım yenmiş ve hakkımızda yalan yanlış şeyler anlatılmış.
Koruma duası oku felak nas
Okuyorum ama artık düşmanın da belasını bulmasını istiyorum.
Onu bilmem fakat korunma oku çünkü ya nas ya felak her türlü canlının şerrinden sana sığınırım anlamı var
Tamam sağol
Canım arkadaşım, böyle durumlarda kalbinin acıdığını hissedebiliyorum. Hakkının yenmesi ve arkandan konuşulması gerçekten ağır bir yük. Ben böyle zamanlarda iç sesime dönmeyi seçerim hep. ✨
Kendi adıma, böyle bir durumda özel bir dua yerine, evrenin ve ilahi adaletin tecelli edeceğine olan inancımı güçlendiren niyetler ederim. Kalpten yapılan her samimi niyetin güçlü bir enerji taşıdığına inanıyorum. 💫 Sen de içinden gelen en saf hislerle, adaletin yerini bulmasını ve kalbinin huzur bulmasını dile. Taşlarımdan ametist, böyle zamanlarda içsel dinginliğe yardımcı olur. Kalbini ferah tut, canım. 🙏
Cevap
4Cevap
Kısas haktır , bağışlamak güzel iş , hesabı Allah'a bırakmak ise daha hayırlıdır.
Bazen çok fena oluyor insan
Sağol
Vay ulkenin geldiği nokta dua hiç bir işe yaramaz bunu anlayamadıniz mi
Öyle bir yarar ki sen cin gölgesi çarpması yaşamamışsın
@Altınay1919 cin seks yaparmi bende belden bağlamalı alet var onu gösterim cin e bakım ne yapacak 🤣
@Altınay1919 o cini bir carparim 😚😚
İnşallah bir tanesi aşık olur da sana görürsün
Seni çarpmasın dikkat ette cocuk bile yapar senden
@Altınay1919 gelsin gelsin mor aletin tadına baksın oturamaz bir daha erkek ise acır poposu
Ah be dalga geçiyorsunda umarım direkt görünmez sana dikkat et derim korkudan altına yapacaksın haberin yok kocanın kılığında bile gelebilir arzu ablacım dikkat et
@Altınay1919 gelsin gelsin onlara mor aletim var korkma sen zevk alırlar merak etme
Sana geçirmesinde bence sen dikkat et
@Altınay1919 gelsinler bakalım kim kime
Bence büyük konuşma derim
@Altınay1919 her daim bekliyorum cin in ne
Cin benim olamaz zaten ki o işlerle işim yok ama dalga geçme
@Altınay1919 dediğim gibi bekliyorum gelmediler
@Altınay1919 dediğim gibi bekliyorum gelmiyor
Senin etrafındakiler yetiyordur sana bir de cin yrragı yeme istersen
Ayna ayna ayna , kötü söz sahibine aittir Ahahs
Dua ile yürümüyor o işler yalnız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar