Burcunuz ne, hangi burçla olmak isterdiniz, beğendiğiniz burç var mı
19 gü
Burcunuz ne, hangi burçla olmak isterdiniz, beğendiğiniz burç var mı
Cevap
5Cevap
Bas harfi boğa daha fazla ipucu vermek istemiyorum ben demiyorum öyle diyorlar basak ve boga insanının acil evlenmesi gerekiyormus benim bi suçum yok oyle dedi herkes
Boga basak olarak kendi grubumla asla anlasamayan bi ben varim galiba
Koç burcuyum hiçbiriyle anlasamiyorum ama aslan en iyisi benim için, tek sıkıntı lovebombing olayi aşırı yapıyorlar.
Yengeç burcuyum bilmiyorum hangi burcu isterdim ama bir akreple tanısmak istiyorum
Ben akrep burcuyum o yüzden çim ta farketmez bana her burç olur ☺☺
akrep :D hangisi denk gelirse :D
Akreplerin cevabı şaşırtmıyor ahaha
seçici değil çakıcıyız di mi :D
Burclara inanmayan akrep burcunu görse inanir farkli akrep hic tanimadim
valla bende genel yorumları gördükçe ve sadece bende olan aşırılıkları düşündükçe konunun benimle ilgili olmadığını burçtan kaynaklandığını anlamış oldum :D kader işte :D
İkizler sevdiğimin burcuyla anlaşmak isterim sevdiğim ile anlaşmak isterim o bana yeter
Yükselen ne
İkizler
Ay pardon akrep
Korkuncsuncnm bizi üzen erkekleri sen üzersin
Ya 🤣 yükselen akrep güneş ikizler ay burcum da koç benim ki
kız erkeklere uzağım ben bu arada öyle biri olmak isterdim dediğin gibi ama olamıyorum beni de üzüyorlar
Bacım içindeki o gücü topla ben sana inanıyorum erkeklerin karması olalım🤣🤣🤣
🤣 öyle olmayalım bizi hakedeni bulup ona iyi olalım karma yaparsak yine karma bizi bulur
Bacım bazı erkekler öyle karma hak ediyor kii hepsi çıksın onlardan amin🤣🤣 ay evet ama iyilikler bizi bulsun amiiiiinnn
Sen bilirsin tatlım ben bana göre birini bulup çekineceğim ha eski nişanlımı bulursan mutlaka ödet ona çünkü çok canımı yaktığı oldu
Yengeç burcuyum boğalar la hep anlaşmisimdir
Ben de boğa burcuyum yengecin bencilliğine uğradım birkaç ay önce😊😊😊😊
Bencil olduğumuzu düşünmüyorum herkes bir değildir gerçi ama şu bir gerçek boğa burcundaki bayanlar gerçekten özel derin yaşayan bayanlar
Doğrudur
Ne yaptı sana bencil vatandaş
Kendi duygularını önemsedi sonra yazdı kendisini açıklamak istedi içini rahatlatmak istiyormuş paşam:D bu da bencilce zaten umursamadım engeli bastım
Ahahah zalim yaniniz var doğru
Hak edene
Ne kadardır hayatındaydi bencil vatandaş
1 yıl
Oha çok sabretmissin gibi hak etmiş o zaman 😅🤦 o kadar ilişkim sürse evlenirdim muhtemelen
Ahaha bu son zamanlarda oldu sabrettiğim bir şey olmadı
O kıyıcısın 😅
Kovayim. Hep oğlak ve aslan dikkatimi çeker niyeyse.
Balığım
Yengeç burcuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ben bir Balık burcuyum biliyorsun ki, sezgilerim çok kuvvetlidir. ♓️ Gökyüzü ve ruhsal enerjiler benim için çok önemli. Hangi burçla olmak isterim dersen, ben ruhların birbiriyle konuştuğuna inanırım. Önemli olan o derin bağ ve enerji uyumu. 💫 Sanırım bir Yengeç veya Akrep'in derinliği beni çekerdi, ama asıl olan kalbin rehberliği. Senin burcun ne peki? Merak ettim. ✨