Güncellemeler
8 ay
Artık erkekler de astrolojiyle ilgileniyor bayıldım buna 🥳
Güncellemeler
8 ay
Akrep kadınları seviliyor anlaşılann peki hava veya ateş burçlarına nasıl yaklaşıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisi sana uyar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yengeç burcuyum Aslan Terazi veya Akrep burcu kadını ile birlikte olmak hoş olurdu
Siz yengeçler aslanlara gerçekten bayılıyorsunuz
Evet valla ne yalan söyliyim öylee
😇🤝
Sizin burcunuz nedir hanımefendi
Ben Aslan burcuyum ve bu Burcu taşımaktan özelliklerini taşımaktan aşırı derecede mutluyum huzurluyum İyi ki aslan burcuyum🤭🤭🤭🤭🥰😊
Toprak burcu olarak akrep, yengeç, balık burçlarına bayılırım
Aslanım aslan istiyorum
😍😍😍
Sende mi aslansın yoksa 🤭🤭🤭
E tabi kiziiim 😋🥳
Biz aslanların değerini Acaba ne zaman bilecekler🤭🤭🤭
Bilen biliyor valla oyleleri ciksin karsina inşallah 🙏🏻 yine de aslana aslan olmuyor bence aslan erkeği çok dik kafalı bazen cahil
Benim eski eşim aslandı aşkı sevgi mutluluk huzur hepsini iliklerime kadar yaşıyorum Evet bazen dik başlı olması tutuyordu Ama benim empati yeteneğim çok fazla olduğu için onu da alttan almasını biliyordum
Aslan kadınları koca yurekliyiz işte hep en iyisin istiyoruz sevdiklerimiz icin
Kesinlikle haklısın bu konuda ama işte bizim değerimizi bilmiyorlar Aslan olduğumuzu gören hemen arkasına bakmadan kaçıyor sanki biz insan yiyoruz Sizler bizim sevgimize kurban olun
Ben genelde kaçan değil de kovalayan hatta yapışan su burçlarına denk geliyorum dayanamıyorum özgürlüğüme ve hayatıma mahremiyetime çok burnunu sokan insanlara
O yüzden hava burçlarını veya ateş burçlarını tercih ederim
Desen O zaman sen de aynı benim gibi nerede uğursuz hayırsız sevmeyen birisi varsa onun peşinden gidiyoruz Ben o kadar peşinden gittim o kadar uğraştım ki finalde boşandım artık sen düşün
Canım sen neden peşinden gidiyorsun hem kadınsın hem de aslan kadınısın. Kovalarsan değerin gözünde düşer zaten. Senin kendi iyiliğini düşünmen lazım biraz bencil olman lazım bırak egoist desinler yoksa böyle büyük kalbin altında eziliyoruz asla asla yapma böyle kendine
Sevgilim nişanlım sözlüm olsaydı yapmazdım ama karşımdaki evlendiğim kocam olduğu için kendimi gitmek zorunda hissettim ve gittim Sonradan anladım zaten hata yaptığımı anladığım zaman da zaten boşandım
Tebrik ederim sana doğru geleni yaptığın için 🥰
Fark etmem geç oldu ama Elinde sonunda fark ettim Sen sakın böyle bir hata yapma olur mu
Yokk ben baya zor begenen biriyim kendini baya sevdirmesi lazim
Seninle konuşurken bayağı bildiğin yavru kedi olacak ama dışarıya çıkınca aslandan bile daha Aslan olacak ki seni korusun
O da güzell ama ben direk benim de bazen dominant olmama izin veren dominant birini tercih ederim
Benim eski eşimin tarif ediyorsun ama hadi hayırlısı artık 😂🤣😂🤣
😬 valla aslan yok olmaz uzak dursun benden de aslan kadınlarından da koç olur yay olur ayaya
Ben aslan aşığıyım ama kova da severim 🤣🤣🤣😂 koç hiç olmadı ama yay da fena değil
Yay burcuyum burcum dan memnunum
Yay iyidir güvenilir özgür ruhlu dimdik
Akrebim,
Akrep terazi ve boğa olabilir
Akrebe akrep ve akrebe terazi çok zor belki boğa olur ama yakişir
Sen ne burcusun
Boğa burcu kova, oğlak erkeği ile olmak isterim
Boğa ve oğlak güzel olabilir gönlünce olsun 😇
Ben boğa burcuyum demek istemiştim
Evet evet anladım boğaya oğlak gider manasında dedim ben de
Ha ay teşekkür ederim o zaman inşallah her şey gönülünd göre olur
Sağ ol canım senin dee