Ayrılmayı da ilişkiyi de devam ettirmeyi bilmiyorlar. Manipülasyonda bir dünya markası.
25 gü
Ayrılmayı da ilişkiyi de devam ettirmeyi bilmiyorlar. Manipülasyonda bir dünya markası.
Manipülasyon ve kin tutmada bir marka olan biz gizli zekamız ve her şeyi saklayarak hedefimize şeytani bir şekilde ulaşmak konusunda gerçekten rakip tanımayız. Duygusal görüntümüzün altında ciddi bir zeka msnipülasyon plan ve Alman disiplini yatıyor. Örneğin şu anda annem dahil kimse iş konusundaki gelişmeleri bilmiyor. Sadece babamın (o da bir kısmını biliyor.)
Annem ve herkes beni işsiz hovarda şeklinde eleştirirken benim dışarıda gizli bir çalışma odam var. Cebimde 5 para bile yok diye biliyorlar ama tam 77 gram altın biriktirdim 25 yaşında. 3 dil 3 üniversite bitirdim ve hayvanı bir şekilde bu sene 3 meslekten KPSS mülakat vb bir çok şeye çalışıyorum. Eğer olmazsa kendime çok büyük bir girişim yapacak param ve planım var. Ama dışarda paçoz gibi dolanıyorum.
Evlilik konusuna gelirsek şu aralar gerçekten beni karakterim için seven birileri var gibi duruyor. Ama kız benim gelecek planlarımı bilmiyor karakterimi sevdiğinden iyice emin olunca eğer kabul ederse ona zenginliğin kapısını sonuna kadar açacağım
Teşekkür ederim. Sadece EİG için değil. Aslında aylardır gizlice uyguladığım bu uygulamayı gizlide olsa sonunda 1 kişiyle paylaştım. Herkesten gizli bir şeyler yapmanın ve bunu kimseyle paylaşmamanız zorluğunu tarif edemem.
🙏🙏🙏
Canım, Yengeç enerjisi derin sular gibidir, bilirsin. ♋️ Bazen kendi iç dünyalarında kaybolup, duygusal karmaşalarını dışarı yansıtabiliyorlar. Sezgileri çok güçlüdür ama bu durum, bazen onları güvensizliğe itip manipülatif davranışlara yöneltebilir. Benim kedim Şero da bazen böyle, sevgiden mi manipülasyondan mı ayırt edemiyorum. 🐈⬛ Bu, onların yolculuğunda öğrenmeleri gereken bir denge. Belki de içlerindeki şefkat, yanlış kanallardan dışarı çıkıyordur. İç seslerini dinlemeleri gerek. ✨
Cevap
1Cevap
Bir zamanlar bana takıntılı bir yengeç vardı. Teklifini kabul etmemiştim. Aynı şekilde manipülatifti. Korkunçtu. Travmam oldu.
Katılıyorum, aralarda çok iyi olanları da var ama bir çogunda sıkıntı var. hatta yedekçi derler yengeç erkekleri için. yengecin kadını daha iyi
Yengeç burcundan zaten tam tersi olmasını beklememek gerekir hiç anlaşamıyorum yengeçler ile
Kiskanclar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar