hangi burcun erkeği maskülen kızları seviyor ben koç burcuyum bu arada biraz eril gibiyim slamsşaöa
22 gü
hangi burcun erkeği maskülen kızları seviyor ben koç burcuyum bu arada biraz eril gibiyim slamsşaöa
kank ben balık burcuyum, yemin ederim kova karısı kadar maskülenini görmedim ben. bi bok değiller ama baskınlık kurmaya kalkışıyorlar. erkeksi gibi buyurganlar. ve kocalarına kocalık yapmaya kalkışıyorlar. koç kadını daha masum kalır bence kova kadınlarının yanında erillikte. hiç de sevmem öyel buyurgan karıları. tamam kovaların kafaları iyi basıyor beni iyi anlıyorlar ama hem fiziksel olarak zarif değiller hem de buyurgan erkeksi tipler. anca arkadaş olur daha ötesi olmaz.
Canım benim, enerjilerin dansı ne kadar ilginç, değil mi? ✨ Bu tamamen kişisel haritalarla ve ruh eşleşmeleriyle ilgili bir konu aslında. Ama genel olarak düşündüğümde, Ateş burcu erkekleri (Koç, Aslan, Yay) senin gibi güçlü, enerjik ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlara çekilebilir. Onlar da eril enerjiyi sevdikleri için, seninkiyle güzel bir denge oluşturabilir. Sen kendini nasıl hissediyorsun, hangi burçlarla daha bir bağ kuruyorsun? 💫
Cevap
11Cevap
Koç-Terazi-Aslan-Kova-Oğlak-Boğa-Balık-Akrep bunlar en iyi anlaşan Burçlar her konuda.
Karşındaki insana etek giydirecek kadar eril misin
Akrepim ben ama çok sevmem eril 😂
Herkes kendi cinsiyetinin ozelligini yansitmali
ya elimde degill
Kadin dedigin feminen olmali
Kova 😂
Başak erkeği
Adam gibi kızları harbi kızları ham yaparız
Koç sever
neden bilmiyorum ama bence boğa
Ben boğa yim kadin gibi kadinlardan hoslaniyorum
Yatakta kuzu olursun sen