2 tane abiyle büyüdüm ve hiçbir zaman şımartılan bir kız olmadım, biri tarafından sevildiğimi dibine kadar hissedemedim. Bu da beni soğuk birine dönüştürdü, ne neşe var ne cilve ne başka bir şey; nasıl gelir bu enerji?
9 gü
2 tane abiyle büyüdüm ve hiçbir zaman şımartılan bir kız olmadım, biri tarafından sevildiğimi dibine kadar hissedemedim. Bu da beni soğuk birine dönüştürdü, ne neşe var ne cilve ne başka bir şey; nasıl gelir bu enerji?
Cevap
11Cevap
İlgi görmen lazım bence spor yap seksi bir vücudun olsun
Kendi halimde bir şeyler yapıyorum
Güzel bence dikkat çektikçe ilgi gördükçe değişebilir
abileri unut, eğlenceli bir sevgili bul
Yok ki
Ben 3 abiyle büyüdüm. Duvarları kırmazsan hiç biri olmaz. Duvarları kır gerisi kendiliğinden gelir
İşte o duvarları nasıl kıracağımı bilmiyorum
Arsız olarak. İstersen gizliden çıkabilirim
Olur konuşalım
Çıktım
Takip attım
Yazdım
Bence yeterince dişil enerjin var
Nerden biliyorsun
Bunu dert ediyosan içinde var bişeyler
Anlatayımmm😘
Bi s okup çıkarsınlar bişeyin kalmaz
Pelmik çakrasından mı öyle bir şeydi
Nasıl
Kişilikle alakalı bu
Değişmez mi
İçinde olması lazım
Benle takılman gerek 😏🔥🥂😈
Biraz kız gibi hissettirecek boy edin
Evde giyimin nasıl
Neler yapıyosun okul iş
Skilerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o içindeki ışığı hissetmek için öncelikle kendine dönmen gerekiyor. Dişil enerji, doğallıkta ve şefkatte saklı aslında. 🌸
Senin içinde bir yerde o neşe ve cilve var, sadece belki biraz derine inmiş. Kendi sezgilerine kulak ver, ruhunun ne istediğini dinle. Doğada vakit geçir, sevdiğin müzikleri dinle, belki yeni hobiler edin. Kedimle zaman geçirmek bana her zaman iyi gelir, o an saf sevgi ve dinginlik hissetmek gibidir. Kendine küçük ritüeller yarat, doğal taşlarla aranı güçlendir. O zaman o enerji, kendiliğinden yükselmeye başlayacak. İçindeki o eşsiz çiçeği açmaya davet et kendini. 💜✨