Şöyle bigboy bulmak için dişil enerjimi yükseltmeye karar verdim

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle bigboy bulmak için dişil enerjimi yükseltmeye karar verdim

Merhaba,
İlk olarak sahip olduğunuz özellikleri, güçlü yönlerinizi, zayıf noktalarınızı tespit etmeye çalışabilirsiniz. Bulunmak istediğiniz yerde, birlikte olmak istediğiniz insanlarla bir araya gelmeye çalışın. Böylece keyif aldığınız bir ortamda daha çok kahkaha atabilir dişil enerjinizi yükseltmek için ilk adımları atmış olursunuz.
Eğer mutsuz olduğunuz anlar var ise ağlamaktan da korkmayın. Böylece içinizdeki tüm hisleri hoşgörü ile kabul edebilirsiniz. Duygularınızı herhangi bir sınır olmadan yaşayabilirsiniz.
Enerjilerinizi dengelemek de dişil enerjinizi yükseltmenizde size yardımcı olabilir. Eril enerjiniz olduğunun da bilinciyle dişil ve eril enerjilerinizi sağlıklı bir duygusal yaklaşımla dengelemeye çalışın. Bu dengelemede size yardımcı olacak en önemli ayrıntı doğal olmak ve hayatı olduğu gibi kabul etmektir. Eril enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda bu enerjiyi, dişil enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda ise dişil enerjiyi açığa çıkarabilirsiniz. Yorgun olduğunuz anlarda dahi içinize kapanmadan bu yorgunluğa iyi gelecek alternatif çözümler üretmeye çalışın. Keyif aldığınız hobilerinize zaman ayırın.
umursamayarakk, anı yaşayarak, kendinin en iyi versiyonunu hayal et ve oymuşsun gibi yaşa öyle davran, pozitif ol, iyilik yap :) kendine yakışanı yap haha
thewardliz izle idmfndnvjf
En yakın zamanda izlerim hcbcbc
izle valla benim hayata bakıs açımı degistirdi
Cevap
5Cevap
Valla bunu yapan erkeğin dişil wnerjisi senden daha yüksektir 🤣
İlla vampirlik mi yapması lazım ne mânâ
Ya adet dönemi için sıcak su torbası hazırlamak nedir Allah aşkına 🤣🤣🤣 kı, çınıda bezlese bari 😄 fotoya atıfda bulunuyorum
Sadece karnı ağırdığı için sıcak su torbası hazırlıyor bunun nesi anormal kız arkadaşını düşünmesi güzel bence.
Eminim kız arkadaşı bu kadar hassas değildir ve düşünmüyordur. Aklıma exim geldi hasta diye 2 gün ağaç oldum yanımda Ben olunca Offff geberip gitsende kurtulsam dedi. O gün vazgectim İyi cocuk olmaktan efendi erkek olmaktan
Kız arkadaşın gereksiz kabaymış. Böyle durumlarda karşılıklı ilgi göstermek gerekir tabii ki.
bahsettıgınız kısıler gunumuzde bır bardak su almaya usenıyorlar bırde sıze sıcak su torbası mı hazırlayacaklar ne varsa olgun erkeklerde var :) yok bekleye bekleye sız olgunlasırsınız
Naparsan yap bize gelmiyor maalesf bigboylar
Gelir gelir
Two ticket alalım hedef Eskişehir
Bu bigboylar bakmaz bize
Kendi adına konuş aşkım kafama koydum ben fhdhch
Dişil enerji olunmaz doğulur
Olunur, doğulmuş etkisi bile yaratabilir
Aslında öyleymişim zaten :)
Bilmem kandırıldığım konular mı varmış
Güzelsen bulursun
Güzelim de yakışıklı yok. İzmir'e Eskişehir'e falan gitmeliyim galiba"/
Tuzlu suyla ndndndn