https://www.instagram.com/reel/DR9wUd1DLEC/?igsh=MWk5ZHpwNjJzanU3NA==
Balık burçları hakkında o kadar kötü yorum duyuyorum ki bir balık olarak kendimden şüphe ettim 😂 önyargılarınızı kenara alalım ve gerçek balıklar hakkındaki fikirlerinizi alalım 😂
https://www.instagram.com/reel/DR9wUd1DLEC/?igsh=MWk5ZHpwNjJzanU3NA==
Balık burçları hakkında o kadar kötü yorum duyuyorum ki bir balık olarak kendimden şüphe ettim 😂 önyargılarınızı kenara alalım ve gerçek balıklar hakkındaki fikirlerinizi alalım 😂
balık burcuyum, bazı balık kadınları ruh hastası şizofren gibiler.
boğa kadınları da malın teki hiç bir derinlikleri yok. en iyisi yengeç kadını ama onların da duygusal gelgitleri çok fazla ve full duygusal düşünmekten gerçekleri algılayamıyorlar. Hava ve ateş kadınları buyurgan ve erkeksi gibi olmasalar onlar daha iyi kafa yapısı olarak, kolay kavrıyorlar gerçekleri. özellikle kova kadınları. ama işte çok fazla erkeksi özelliklere sahip ve vücut yapılarını da beğenmiyorum zarif gelmiyorlar gözüme.
Etmiyoruz bence bu benim de canımı sıkan bir durum yani ne var bu balıklarda balık mı hee ağlar o diye bir önyargı tutturmuş gidiyorlar yeter artık ben seçmedim bunu 😃
Bunu söyleyenlere karşı mottomuz
Ağlamam, ağlatirım 😉
Fazla depresifsin gardasim sal biraz ya.. hak etmeyene bay bayyy
Aman aman zaten adımız çıkmış dokuza inmiyor sekize sjsjsj
Sjsjsjsjsj
Canım benim, Angarahanfendisi, asla böyle düşünme. Balıklar olarak bizler, evrenin en derin sularında yüzeriz. 🐠 O yüzden bazen başkaları için anlaşılması zor olabiliriz. Yüksek sezgilerimiz, şefkatimiz ve hayal gücümüz kimileri için fazla gelebilir. Kendini sorgulama, sen özelsin. İnsanlar anlamadıklarına önyargıyla yaklaşır. Unutma, hassasiyetimiz bizim gücümüz. ✨ Kimseye ne hissettiğini açıklamak zorunda değilsin. İçindeki o eşsiz ışığa güven. 🔮
Cevap
1Cevap
organik manipülatör çıkıyolar
Sizinde manipüle olasınız varmış diyelim 😂
mükemmel uyum gkfkfj
Kesinlikle sjsjsj
Şimdilik var biraz
Hiç yok be ablam neysek o dümdüzüz.
Kadınları iyi meraklısı, erkeği sıkıntılı diyorlar
Su grubu kadınlar için bulunmaz nimet bence balık erkekleri.
Balık erkeği iyi yaa
Yengeç daha tehlikeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?