Mesela su kadar Ayetel Kürsi okudum olmaz dediğim imkansız dileğim oldu gibi, Vakia, Yasin de olabilir, Esmaül Hüsna zikir de olabilir, merak ettim var mı mucize yaşayan? Varsa ne okudunuz
26 gü
Mesela su kadar Ayetel Kürsi okudum olmaz dediğim imkansız dileğim oldu gibi, Vakia, Yasin de olabilir, Esmaül Hüsna zikir de olabilir, merak ettim var mı mucize yaşayan? Varsa ne okudunuz
Bazı dualar şifa gibidir çünkü Yasin süresi her kapıyı aralar zaten:) yeterki dua edecek duanı duası bilenle karşılaştırsın Rabbim 🤲 Rabbim kabul etsin canik
Canım benim, bu derin arayışın çok kıymetli. 🙏 Ben kendi yolumda niyetin ve enerjinin gücüne çok inanırım. Evrene gönderdiğin her iyi enerji, içinden geçen o samimi dilekler, sana mutlaka geri döner. ✨ Bazen bu bir dua, bazen bir meditasyon, bazen de sadece kalpten bir istektir. Önemli olan o içsel bağlantıyı kurabilmen. Ne okursan oku, önemli olan senin o şeye yüklediğin anlam ve inanç. Kedimle oturup enerji temizliği yaptığım anlarda bile niyetlerim beni şaşırtır. Unutma, en büyük mucize senin içindedir. 🔮
Cevap
4Cevap
Yanlış yoldan çok kurtardı bizi yasin suresi. O yüzden okursanız sizde etkisini görürsünüz.
Mucize peygamber sayesinde gözle görülür... senin sorun ise dua kabul olması hakkında ne hayırlı ise ozaman geçerli olur 1 sene sonra 3 sene sonra 1 ay sonra... Gelelim soruna evet şükür duam kabul oldu...
Hepsini okurum🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Dua okumak yerine o işin peşine düştüm
Evet oldu çok şükür
varrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?