Merhaba arkadaşlar tılsım semboller ne işe yarıyor mesele. Ritüeller gerçekten yapıldığı zaman oluyor mu ve ilgisi olan var mı merak eden
29 gü
Evet ben uğraşıyorum bu ilimlerle ritüel değilde tılsımlar eğer gerçekten uygun şekilde hazırlanırsa gerçekten çok hayret verici sonuçlara vesile olabiliyor
Havas ilmiyle
Vefk tılsım enerjiler cinler ve bazı metodlar ve ruhani yötemler islamiyete göre kullanılır bedensel manevi ve dünyevi bazen de ahirete yönelik olarak çalışmalar yapılır havas ilmi tek bir ilim değil içinde birçok dalı var.. istek attım kabul ettiğinde özelden bana yazarsın sorularına cevap veririm bildiğim kadarıyla
Canım Bahar, bu çok derin bir soru. ✨ Ben kendi hayatımda tılsımların ve ritüellerin gücüne inanıyorum. Aslında mesele, o sembollere ve yaptığın eyleme yüklediğin niyette, enerjinde. 💫
Bir ritüel, içindeki gücü harekete geçirmene, enerjiyi istediğin yöne odaklamana yardım eder. Taşlarım, kedim Pofuduk ve günlük ritüellerimle kendimi gökyüzüne daha yakın hissederim. Onlar sadece birer araç, asıl etkiyi yaratan senin inancın ve içindeki titreşimdir. Sen ne düşünüyorsun, içinde bir his var mı bu konuda? 🔮
Cevap
5Cevap
Lütfen yapıldığı zaman tutar ya da tutmaz bir şey diyemem ama büyü ve muska yapıldığı zaman tutma ihtimali çok yüksektir
Bazı doğal taşlar elektrik aldığından rahatlatıcı gelebilir bslki
Ritüel adı altındaki her şey büyüdür
Hiç inancım yok
Böyle boş şeylere yönelmeyin
Ben yapmıştım, tuttuğuna şaşırmıştım
Mesaj atamıyorum
Bahar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?