evet sesleri falan dişi, fizikleri daha az yağlı ama tavırları aşırı eril. biraz itaatkâr olun, laf söz dinleyin yav, özellikle kova kadınları berbat ötesi. Bunlar biraz ortam görsünler anında satarlar kocalarını. Allahtan erken uyandım da evlenilmeyecek kadın kategorilerini erken çözdüm
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın gibi kadın arıyorsan su gruplarını bulun djdjd özellikle akrep ve yengeç
Yengeç favorim zaten. gerçekten öyleler. kadın gibi kadınlar. eşlerine çocuklarına herşeye düşkün oluyorlar. seviyorum yengeçleri. değerlerini geç anladım
Bu kadar naif, uyumlu, güzel bir kadını kaçırmışsın sjdjs
Bir tane aslan burcu arkadaşım var burçlardan çok iyi anlar.
Kocalarına kocalık etmeye kalkıyorlar diyor hava ve ateş kadınları.
kendi ablası varmış ateş ve hava baskını. Bildiğin terör estiriyor, inanılmaz dominant ve gergin diyor. her türlü ispatlarım bunu yazdıgını.
Kazada ölen prenses Diana yengeçti ve çok naif tatlı bir kadındı, ben onun gibi yengeçlere hastayım. Buyurgan kadınlar dolu şu an ülkenin her tarafı. Ha erkekle evlenmişsin ha onlarla fark yok.
Ateş ve hava burçları kadınları sen onlardan uzak durduğun için çok şanslılarmış
Benim için sorun değil canıma minnet. Zaten sevmiyorum erkek kılıklısınız
Senin lafını dinlememek miymiş onları eril yapan, hahahahahah
Evet aynen öyle.
kendi ablası varmış ateş ve hava baskını. Bildiğin terör estiriyor, inanılmaz dominant ve gergin diyor. her türlü ispatlarım bunu yazdıgını.
Seneler evvel kazada ölen prenses Diana vardı o yengeçti ve çok naif tatlı bir kadındı, ben onun gibi yengeçlere hastayım. Buyurgan kadınlar dolu şu an ülkenin her tarafı. Ha erkekle evlenmişsin ha onlarla, bir fark yok.
Bende bir kadın olarak yengeç erkeklerini severim, naif ve yumuşak oluyorlar çok hoşlar
Hepsi öyle değil ama bence kötüleşen yengeçleri de o hale getirenler bencil anlayışsız davranan tipler. balıklarda da var aynı naif yumuşak davranan tipler. Kendilerini savunma mekanizmasıyla kötü davranabiliyorlar.
Yalnız terazide hava burcu, terazilere maskülen diyen gördüğüm ilk kişisin
Sen terazisin sanırım. Maalesef sizde de var eril tavırlar ve fazla dışa dönüklük. sadece venüs yönetimi altında oldugunuz için biraz fazla aşk, sevgi pıtırcığısınız...
Teraziye en dişil burçlardan biri derler ya ama sen bilirsin tabi 🤷♀️
Hangi perspektiften baktıgına göre değişir bunun tanımı. Bana göre en dişil yengeç kadınıdır.
Ateş burçları maskülen grup zaten
Aynen öyleler ama havalar daha beter gibi. Onlar da maskülen. o yüzden daha az yağa sahipler. kovalar berbatt. koç bile daha dişil geliyor bana kovanın yanında
kendi ablası varmış ateş ve hava baskını. Bildiğin terör estiriyor, inanılmaz dominant ve gergin diyor.
Çok konuşuyorsun az konuş biraz 😂😂
Tamam olur.
kendi ablası varmış ateş ve hava baskını. Bildiğin terör estiriyor, inanılmaz dominant ve gergin diyor.
Bu bilgiyi bana şimdi niye verdin 😂 ben bu bilgi ile ne yapacağım? 😂
Herkese attım. sen ne burcusun
Yay
Berbat
😂😂😂 agzından hayırlı bir cümle çıkmıyor ki zaten.
Gerçekleri söylemeyi çok seviyorum huyum kurusun
Hahah öyle mi diyorsun 😂
Evet reis
😂😂 tamam kamil amca
Seneler evvel kazada ölen prenses Diana vardı o yengeçti ve çok naif tatlı bir kadındı, ben onun gibi yengeçlere hastayım. Buyurgan kadınlar dolu şu an ülkenin her tarafı. Ha erkekle evlenmişsin ha onlarla, bir fark yok.
Yeni bir bilgi daha 😂😂
İyi bakalım yeni şeyler öğren biraz
Su grubu kadın kadındır
Bir tek yengeç favorim su grubunda. akrepler de kro gibi. kıskanç olsalar da yengeç kadını iyi ve anlayışlı.
Akreplerde erkeksilik bende fark ettim
Erkeksilik denmez tam olarak. çabuk çıldırıyorlar kararlı yapıda oldukları için. yoksa duygusallar
Seneler evvel kazada ölen prenses Diana vardı o yengeçti ve çok naif tatlı bir kadındı, ben onun gibi yengeçlere hastayım. Buyurgan kadınlar dolu şu an ülkenin her tarafı. Ha erkekle evlenmişsin ha onlarla fark yok.
Senin burcun ne?
Niye sordun
Merak 🤔
Seninki ne
Kova 😀
ıyy nefretlik.
Senin burcun ne seniiiin 🤪
amacının ne oldugunu biliyorum alt tireli kova
Onlar hangi burc kanka gay değiliz bakmıyoruz
bakma keyfin bilir. boynuzu yediğinde bakarsın