2 ay
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
boğa
Bu kadar mı başka iyi uyum yakaladıkların yok mu? peki hangi burç erkeklerden nefret edersin uzak kalırsın
kova koç başak, balık
bunlar nefretlik kategorinde mi yoksa alternatif uyum yakaladıkların mı onu yazmamışsın
nefretliğim bunlar
yav kova koç başak neyse de balıgın ne günahı var.
balıklar çok manipülatif ve duygusal olur çekemem
Ben değilim. Her balık aynı değil. Duygusallık ise yalnız kalıp derinlere daldıgımda oluyor inzivaya çekildiğimde çaresiz başka insanların acılarını hissediyorum bi tek o var yoksa ağladıgımı kimse göremez
balığım demesen anlardım olduğunu xd
Nasıl anlardın ki
hemen balığın ne günahı var demişsin sşsşsş neyse ben pek inanmam ama hep aynı burç insanlarıyla anlaşamadığım için bunları yazmak istedim
Yani evet oradan açık vermiş gibi duruyorum fakat balık diğerlerinden farklı diye de öyle demiş olabilirdim. Ben mesela yay, başak ve boğalarla asla geçinemiyorum. akreple de anlaşamam. En iyi uyumu yengeç kadınıyla yakalarım, erkeğiyle anlaşamam ama. anlaşırım ama olgun olanına denk gelirsem frekans tutuyor. bazıları kendi hatalarını senin üzerine yıkıp suçlu düşürmeye çalışıyorlar manipülasyonla. ve bunu özellikle iyi sorgulayamayan kendini akıllı sanan yengeç erkekleri yapıyor.
Su grubu su grubuyla...
Cevaplarda biri teraziyle romantizm yakalar demiş oysa teraziyle uyum yakalayamaz ki hava grubu neticede.
Boğa
Bu kadar mı başka iyi uyum yakaladıkların yok mu? peki hangi burç erkeklerden nefret edersin uzak kalırsın
Terazi, akrep
En iyi terazilerle anlaşıyorkar
Bu kadar mı? peki hangi burç erkeklerden nefret edersin uzak kalırsın
Ben akrebim arkadaşım yengeç burcu boğa ve koçlardan nefret ederler bide kovadan
Bu arada cinsellik için en iyi burc akrep duygusallık ararsan yengeç ama çok alınganlar hassaslf
Anlıyorum ama terazilerle frekansları tutmaz ki. teraziler çok alakasız yengeçle. Hava grubu sonuçta. Şaşırdım yani.
Ne alaka be terazi erkekleri romantik bal givi anlaşır yengeç kadını hassas romantizm bekler havaya toprağa bakmıyo uyum
Ben akrebim boğa ile anlaşıyorum erkeğiyle iksşinin de tutkusu yüksek biri su biri toprak
Romantikliği balık ve boğa da verir ki. ateş grupları veremez sadece. Ve bir çok yengeç boğa erkeğini sevmesi de çok tezat geliyor bana sen şimdi nefret ederler dedin diye diyorum. koç neyse de boğadan nasıl nefret ederler anlamış değilim.
Kanka akrep boğa sever dedim nerenle okuyon aw
"Ben akrebim arkadaşım yengeç burcu boğa ve koçlardan nefret ederler bide kovadan"
bu cevabın için dedim. arka arkaya ayrı ayrı yorum yaparsan kendin bile anlamazsın hangi yorumunu kastettiğimi. tipik akrep sabitliğinden kurtul. değişime ayak uydur
Akrep sabitliği mi sevgilim olan çocuktan bile sıkılıp her ay sevgili yapıp takılıyorum bağlı kalmak sabit olmak benlik değil😜😜
Bizde nerde akşam orada sabah
Sabitlik oğlakta ve koç kadınında olur
Çok manipülatörsünüz. o sıkılma olayı başka bir şey. kaç akrep tanıdıysam manipülatif şekilde yalan konuşuyorlar duygusal tepki verdikleri için. kastettiğim şeyi tek seferde hepsini birden göndermek yerine ayrı ayrı yorum yaptığın için son attıgın mesaja odaklandıgımı düşünerek anlamayıp kendi hatanı bana yıkmaya kalkışmak da tam akreplik olay ha. :D şimdi de sevgilinden sıkılmayı öne sürerek manipüle ediyon
Gördüğüm pek çok yengeç boğalara sempati duyuyor, sen şimdi nefret ederler diyosun. bu tezat neyden kaynaklı acaba. cidden meraktan soruyorum. Boğaları ben de sevmem bu arada. ve karşıt burçların da birbiriyle uyum yakalayabileceklerine asla inanmıyorum ben. Herkes kendi grubuyla daha iyi geçinir buna aşırı eminim.
Ben akrep erkeğiyle geçinemiyorum bana kılıbık pasif lazım fırlama sevmem kendim öyleyim zafen
Ne manipülesi be usta
Kılıbık pasif diye mi boğa erkeğiyle geçinebiliyorsun peki?
Evet ten uyumu anlaşma nirvana
Anladım iyiymiş.