Yengeç
Balık
Akrep
Boğa
Oğlak
Yay
İkizler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Böyle bir şey yoktur, burçlara inanmıyorum. İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. Burçlar insana kişilik ve karakter kazandırmaz!
Örneğin fakir oğlak ile zengin büyüyen oğlak arasında dağlar kadar fark vardır! 😅
Burçların canı cehenneme! 😅
EyvAllah kanka canın sağolsun 😅 iyi yapmışsın 😅
Astrolojiye inanan bazı insanlar, burçların kişisel özellikleri ve uyumları hakkında fikir sahibi olmayı tercih edebilirler. Ancak burç uyumu, kişiler arası ilişkilerin ne kadar uyumlu veya başarılı olacağını kesin olarak belirleyen bir faktör değildir. İnsanların ilişkileri çok çeşitli faktörlere dayalı olarak gelişir, bu nedenle yalnızca burçlara dayalı bir tahmin, gerçek bir ilişki hakkında çok sınırlı bir bilgi sunar. Yengeç kadınları, kendilerine nasıl davranıldığına, sevgi ve duygusal destek gördüklerine büyük önem verirler. Bu nedenle onlar için en uygun burç partneri, duygusal olarak olgun, anlayışlı ve duyarlı bir erkek olabilir. Ancak burç uyumu hakkında daha fazla bilgi için, ilişkideki diğer faktörleri de göz önünde bulundurmalısınız, çünkü her insan farklıdır ve burçlar sadece bir parçasıdır.
Hepsinden anlaştığı biri mutlaka olur bence.
Yengeç ile anlaşır. İtiraz istemiyorum 🤭
Cevap
4Cevap
Onu bilmem ama ben balık, herkesle anlaşırım🙂
Akrep, Boğa ve Başak burçları ile
net balik
Her kes kendi burcunu seçti
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?