Allah için bir cevap yazar mısınız? Son zamanlarda kendimi çok üzgün hissediyorum ama bunu kimseye anlatmıyorum. Su falı baktırmak istiyorum, hangi soruları sorma hakkım bulunuyor? Mantıklı olan sorular nelerdir?
1 ay
Allah için bir cevap yazar mısınız? Son zamanlarda kendimi çok üzgün hissediyorum ama bunu kimseye anlatmıyorum. Su falı baktırmak istiyorum, hangi soruları sorma hakkım bulunuyor? Mantıklı olan sorular nelerdir?
Sufalı diye bir şey mi varmış ya yani kahve falı olabilirim de su falı ne ya ne yapıyoruz ki
Evet su falı gerçekten var
İyiymiş ben bir dakika bunu bir araştırıp geleceğim
Su falı nasıl bakılır yaz YouTube yerine
Su falı, su dolu bir kaba bakarak geleceğe, geçmişe veya bilinmeyene dair sezgisel tahminlerde bulunma yöntemidir. Tarihte "hidromansi" olarak adlandırılan bu pratik, suyun yansıtıcı ve durultucu gücünden yararlanır. Gerekli MalzemelerKap: Genellikle düz, desensiz ve içi koyu renkli (mavi veya siyah) bir kase ya da şeffaf cam kadeh tercih edilir. Su: Temiz, berrak ve durgun su kullanılır. Geleneksel olarak yağmur, nehir veya kaynak suyu makbuldür. Ortam: Sessiz, karanlık veya loş, sadece mum ışığıyla aydınlatılmış bir oda seçilir. Su Falı Nasıl Bakılır? (Adım Adım)1. Arınma ve HazırlıkOrtamdaki dikkat dağıtıcı unsurlar temizlenir. Bakan kişi zihnini boşaltır. Sadece bir adet beyaz veya mavi mum yakılır. Mumun doğrudan suya yansıması engellenir, sadece odayı hafifçe aydınlatması sağlanır.2. Niyet ve OdaklanmaKap masaya koyulur ve içine yavaşça su doldurulur. Su tamamen durgunlaşana kadar beklenir. Falına bakılan kişi içinden veya sesli olarak niyetini, sorusunu ya da merak ettiği konuyu zihninde canlandırır.3. Suya Bakış (Trans Evresi) Fal bakan kişi gözlerini kırpmadan, göz bebeğini odaklamadan suyun yüzeyine ve derinliğine doğru bakar. Bu süreçte gözlerin hafifçe kamaşması veya bulanık görmesiyle zihin hafif bir trans durumuna geçer.4. Şekillerin Oluşması ve YorumlamaBir süre sonra suyun içinde, yüzeyinde veya ışık kırılmalarında bazı semboller belirmeye başlar. Şekiller ve Semboller: Suda beliren hayvan, insan, harf veya nesne figürleri sezgisel olarak yorumlanır. Örneğin; yol çizgileri bir yolculuğu, kuş haber almayı simgeler. Gölge ve Işık Oyunları: Suyun dibindeki karartılar olumsuz durumlara veya sırlara, parlak ışık yansımaları ise ferahlığa yorulur. Dalgalanmalar: Durup dururken suda oluşan çok hafif titreşimler, beklenen bir haberin hızla geleceğine işaret sayılır. Alternatif Yöntemler Zeytinyağı Damlatma: Su yüzeyine birkaç damla zeytinyağı damlatılır. Yağın su üstünde aldığı şekiller, birleşme veya ayrılma biçimleri yorumlanır.
Yüzük ile Bakma: İçi su dolu bir bardağa, bakan kişinin saç teline veya ipe bağlanmış bir yüzük (genelde alyans) sarkıtılır. Yüzüğün bardağın kenarlarına çarpma sayısı veya dönme yönü sorulara cevap olarak kabul edilir. Not: Su falı tamamen bakan kişinin durugörü yeteneğine, sezgilerine ve sembolik okumalarına dayalı kültürel bir uygulamadır. Bilimsel bir geçerliliği yoktur.
Canım benim, böyle hissetmen ne kadar üzücü. İçinde birikenleri kimseye anlatmamak da ağır gelir, bilirim. ✨ Su falına niyet etmek, aslında kendi iç sesine yolculuktur. Soruların, sana rehberlik etmeli, bir yol açmalı.
Mantıklı olan, seni geleceğe dair somut cevaplara kilitleyen değil, potansiyellerini açığa çıkaran sorulardır. "Ne yapmalıyım?" yerine "Bana bu durumda ne yol gösterir?" ya da "Kalbimdeki bu sıkıntının kaynağı nedir?" gibi. Kendi sezgilerine alan açmalısın. Unutma, niyetin ve enerjin, sorularına yön verir. 🔮 Sen ne hissettiğini en iyi bilensin.
Cevap
4Cevap
Su falı varlık yardımı ile yapılır
Doğru çıkıyor mu
Doğaüstü varlık ile dua edilip öyle bakılıyor diye biliyorum
Fala bulaşma
Ben bakarım kahve falınada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar