Ya Her gün 30_35 paragraf çözüyorum ama hiç full yapamadım ve bazen yanlışlarım çok çıkıyor bazen az ama 30 sorudan bi 4 yanlış yapsam en iyisi
Yapabilenler biraz bizi aydınlatabilirler mi 🥺🥺🥺
Yapabilenler biraz bizi aydınlatabilirler mi 🥺🥺🥺
Eğer sen de gerçekten istersen başarabilirsin. Yeterki kendine inan ve güven. Yayın olarak, 345, Karekök, Limit, Palme, Paraf ve Bilgi Sarmal öneririm. Youtube'ta çok yararlı kanallar var. Önce konuyu oradan izle, test kitabından soru çöz ve Kunduz diye bir uygulama var. Oradan yapamadığın soruların resmini çekip oraya at. Hemen çözüp sana atıyorlar. VE HER HAFTA DENEME SINAVI ÇÖZ MUTLAKA. 20 Paragraf ve 20 Problem çöz. Umarım istediğin yeri kazanırsın. Herşey gönlünce olsun ve Başarılar dilerim. Azıcık gaza gel lütfen. Will Smith ( Umudunu Kaybetme ) : Kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın. İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma; git ve al. 😎👍
Yaaaaa çok teşekkür ediyorum 🥰🥰🥰🥰
Rica ederim
Yazılım kazandım sana elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ben her sabah erken kalkardım ilk baslarda 10 paragraf soru ile başladım maksadim çalışmaya alışmak vs sonra hergun 40 paragraf çözdüm ilk baslarda 15 doğru çıkarken sonraları 20 30 ve en sonda 34 bazen 36 bazen 38 yaptığım oldu yani zamanla yaptım ama önce alışmak ve sıkılmamak gerek bıkmamak gerek
Yaaa çok teşekkür ediyorum darısı biz öğrencilerin başına insallah
Rica ederim eğer sayilsayciysan yardım edebilirim yani hala aklımda kalan hakim olduğum yerler var yardımcı olabilirim
Evet sayısalim yani buraya yazarsanız sevinirim çünkü herkes faydalansın istiyorum 🥰🥰🥰
Tyt icin basitçe şunu diyim her zaman 25 paragraf sorusu gelir ve sosyal den de 10 soru basit oluyor yani normal az çalışan bir insan bile 35 net rahat yapar kendinizi kasmayın sıkmayın kendinizi
Sınava az kala son 2 ay herhalde şu an 2 ay kaldı bilmiyorum hergun bir deneme çözün ve soruları cevapları netleri hesaplayın sorulara bakın dikkatle zaman tutarak cozun alıştırın kendinizi
Çok teşekkür ederim 😊 Allah razı olsun
Fen ve mat basit olan konular var o konular iyi çalışın yani ordan da 5 net üzeri gelir size +40 net yaparsınız anlicaginiz kendinizi kasmayın deneme çözün zamanı iyi değerlendirin ve kendinize inanın özgüvenli olun
Şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın dikkat edin hoşçakalın *-*
Çok teşekkürler 🥰🥰
Hoşçakalın
Cevap
3Cevap
Ben yapıyordum zamanında. Çok okurdum ama okumaktan ziyade bunun taktiklerini öğrenince full yapmaya başlamıştım.
Çok güzel yas
Fule yakın yapıyorum :D
Yaaa çok iyii nasıl başardın ben her gün cozuyorm ama artmiyo
Hangi kaynaklardan çözüyorsun? Okuduğunu anlayabiliyor musun?
Karekök
Palme
Cap
Ari yayıncılık
O kadar bitirdim ama olmuyoo
Anlamaya çalışıyorum tabiii ki
Ama bazı sorularda düşünüyom da düşünüyom
Okuduğunu anlıyorsan iki şık arasında kalmaman gerek. Bir yerde eksik var demek ki
😔🥺😔🥺
Ben kpss çalışıyorum. Çoğrafya nasıl yapıyorsun. D
Yook bende coğrafya sıfir 😅😅😅😅
Bayram hoca var güzel anlatıyor ama hırsım bitti çalışamıyorum
var öyle manyaklar
Evett🤕🤕🥺😅😅
Ee daha ne 30 sorudan 35 doğru mu yapacan beee
Ya iyi değil işte
şu an palme
Palmeye göre limit zor Bence önce palme
Sonra limite geçiş
soru yapmiyom ki hiç 😅