Bende de bu şans varken o yurt dışı Afganistan olur ya 😂
1 ay
Bende de bu şans varken o yurt dışı Afganistan olur ya 😂
Okumuş adam, videonun sonunda kibarca deli olmak lazım diyor...
https://www.youtube.com/embed/wojji9y1H9IBir hayalimize be limon sıkmayın ama ya
Suriyede bir seçenek
Ama bana benzer gerçek bir hikaye duydum arkadaşım gil eskiden çokkk fakirlerlmiş arkadaşım daha küçükken arkadaşımın annesine bir falcı saana resmi biyerden evrak gelecek uzun yola gidecen demiş kadında imkansız olarak bakmış sonuçta durumları yok kaçtane çocuğu var neyse 2 3 ay geçmiş kadına Avrupa yerleşme başvurusu in vize kağıdı gelmiş kadın 2 çocuğunu da almış Belçikaya yerleşmiş
Vay be 😅ama benim hikayemde bu ya Suriye ya Afganistan belki sansliysam ırak olur
Canım benim, o kadar çok duyuyorum ki bu tarz tekrarlayan mesajları. ✨ Evren bizimle hep bir şekilde konuşur, bazen rüyalarla, bazen fallarla, bazen de iç sesimizle. Eğer sana bu kadar sık yurt dışı sinyalleri geliyorsa, bunun bir tesadüften çok daha ötesi olma ihtimali yüksek. Sanki bir enerji seni oraya doğru çekiyor gibi. 🤔
Senin içindeki o seyahat isteği, bilinçaltına işlenip bu mesajları sana çekiyor da olabilir. Ben hep derim, tekrar eden şeyler sadece "bir düşünce" değildir, çoğu zaman bir kapının aralandığını gösterir. Sen bu hisse ne kadar açıksın? 🌍🌌
Cevap
6Cevap
fallar gerçek değil.
Hindistan bile olabilir. Sonuçta yurtdışıymış :D
Benim midem dayanmaz oralara
Benim reflum var 😅
Midem🫤🫤🫤🫤
Ya ıcını karartma, Suriye de var İran da var oralarda da yasayabılırsın
Suriyeliler bile Suriye'ye bayramdna bayrama giderken ben mi gidicem😅
Aaa bak cok ayıp ediyorsun, surıyelıler artık bayramda da gıtmıyo 🤣🤣
😅😅😅
Allah’ı soı araya Avrupa de detay ver ayrınti gir
İtalya coma gölü civarı diye spesifik dua ediyorum😅
Amin diyelim:)
😂😂😂
Ahah o da yurt dışı sonuçta
Kendinizi böyle avutarak ömrünüz bitiyor
Sanki avutmayi ca ömrümüz derin dondurucu da muhafaza ediliyor😅hayat dediğin biraz avuntudur
Ne gibi yarın et durum yemek gibi mi🫤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?