Doğum haritası analizi yaptırdınız mı? Sizce Astrologun bana dedikleri tesadüf mü?

Merhabalar Şubatta biriyle tanışmıştım. Bana demişti ki 1 ay önce doğum haritama baktırmıştım Şubat ta biriyle tanışacaksın ve hayatının anlamı olacak demişti. Ben şok oldum şu an vs dedi. Sonra biz sevgili olduk 2 hafta sürmedi bazı ortak düşmanlar arayı bozdu birbirimizi de tanımıyorduk güvenemedik ayrıldık fakat kopamadık. Aynı Astrologa ben de baktırdım Şubat sonunda ve bana sen Şubat ta biriyle tanışmışsın ama bitmiş Mart 15 den sonra aranızda hoş sohbet olacak şu an sana sinirli yazma dedi. Ve eş profili olarak Asker Polis yüksek ihtimalle hatta astsubay dedi. Ben şok oldum çünkü benimki Astsubay. Mart 17 de engeli kaldırdı bana yazdı biz tekrar görüşmeye başladık ama kopuk kopuk devam etti bugüne kadar şuanda da görüşüyoruz. Dün aynı astrologa tekrar baktırdım hatta beni tanır belki diye annemden aradım bilerek. Baktı ve kadın yine asker astsubay dedi. Tatlı bir görünümü var babyface dedi ve benimki cidden öyle 😂 Bana dedi ki senin Şubat Mart gibi junondan Venüs ün ve Güneş in geçmiş bu 4 yılda bir olur. O ara hayatına kim girdiyse ona dikkat et o senin uzun süre hayatında kalabilir dedi. Gelgitli de olsa bu kişinin senin kaderin olması yüksek dedi. Ve daha neler neler bildi. Atandığımı ilk başta ev konusunda belirsizlik yaşadığımı (deprem bölgesine atandım konteynerda yaşadım bir süre) ve sonradan eve çıktığımı falan bildi. Bu kadar tesadüf olur mu yaa? 😂

Doğum haritası analizi yaptırdınız mı? Sizce Astrologun bana dedikleri tesadüf mü?