mesela koç burcuysa kesinlikle olmaz gibi veya akrep bana göre değil gibi gibi misal örnekler.

mesela koç burcuysa kesinlikle olmaz gibi veya akrep bana göre değil gibi gibi misal örnekler.
Gerçekten saçma. Size şöyle bir örnek vereyim benim sevgilim yengeç burcu. Eski sevgilim koçtu ve aldatmayla kandırmaya pislikle bitti. Nalet gelsin senin gibi adama dedim. Ama şuanki sevdiğim adam yengeç değil koç olsaydı ben onu yine severdim. Beş parmağın beşi de bir değil.
Öyle bi Cahillik yapmam şimdiki toplum da da böyle saçmalık çıktı he yok burç uyumsuz diye ayrılıklar akıl mantık sıfır bunlar da IQ seviyeleri düşük burç ne be sonradan uydurma söz insanı burç belirlemez ona bakılırsa ben aslan Burcuyum peki ben neden asla Burcu özellikleri taşımıyorum 2 Ağustos da doğdum ben de böyle saçmalık kardan vazgeçilmesi gerekiyor
Bu zamana kadar hiç yapmadım, burçlara göre insanları ayırmak çok yanlış evet ama balık ve başaklar benim gözümde -5 ile başlıyorlar. Bir burcun hiç mi iyisi olmaz ya.. olmuyor😂 sadece aşk ilişkisi olarak da değil hayatımın hiçbir alanına dahil etmeyi sevmiyorum
Evet, an itibariyle başak burçlarını terk ediyorum sayın hakim. 🧑⚖️
Başak burcu gibi kral bi burç mu var 🤨
Basarım eksiyi affetmem
Yazıklar olsun. Aramıyorum seni git oyun oyna.
♥️
Cevap
14Cevap
Hayır böyle saçma bir şey yapmam. zaten burçlara inanmıyorum aşka göre seçerdim sevgilimi
Hayır. Bunu yapan kişiler "kandırılan insanlar" kervanına katılmıştır. Normal biri bilir ki tüm insanlar farklıdır, bu tarz şeyleri ortaya atan kişiler insanlara ürünlerini satmak için kandırırlar.
Herkesin hoşuna giden, gitmeyen şeyleri insanlara sanki o insanın hayatını biliyormuş edasıyla söylerler ve bu insanlarda "falcı, büyücü geleceği bilir" gibi saçma sapan inançlara yol açar.
O ne ya burcu hiç önemsemem beni sevmesi önemlidir
Ve abi sana bir espri yapmak istiyorum 😄
😁
Burçlara kısmen inanıyorum. Sadece kişilik özelliklerine. Yani insan ayrımı yapanların kafasına yazık. Burçlara göre insanlara kötü davranmak mantıksız.
dolunay doğumlu erkek ikramiye, dolunay doğumlu kadın hayatı sorgulatır ikili ilişkide.. geri kalan venüs mars uyumumuza göre değişir, ay mer kür uyumumuza göre değişir yani her şey eninde sonunda bireysel haritaların birbirine göz kırpma açısına göre değişir... basit internet yorumlarına güvenip sevgili seçmek şöyle dursun
Hayır tanırım seversem aşık olursam burcu umrumda olmaz ama burcunu sormam çünkü çok yargılarım burcuna göre
Aslan burcu kadını bana yürümüştü. Kabul etmeyip kendimden uzaklaştırmıştım. Boğa erkeği olduğum için kriz geçirmeye niyetim yok. 😅
Yapmadım ama yapılması gerekiyo ben akrep burcuyum kova ve yengeç bana aslaa olmaz anlaşamıyorum kesinlikle
Burçlara göre sevgili elemesi yapabilirim, ama hangi burç olduğuyla alakası olmaz durumun. Burçlara göre hareket eden ve insanları burçlar üzerinden değerlendiren biriyse eğer ardımla gülerim ona slşfşlskd
Hayır ama nerde anlaşamadığım ya da beni bir yerde iten erkek varsa Balık ve Akrep burcu olduğunu fark ettim
Hayır ama akrep ve aslanlarla anlaşamam balıklar sinsi yengeçler melankolik ikizler dengesiz oğlaklar ruhsuz boğayı beslemesi zor koçsa kibirli.
Kovayım ve kova erkeği istiyorum aşırı merak ediyorum bu ilişkiyi kdkkd şansıma da karşıma hep çıkıyor ama bazı kişilik özellikleri yüzünden soğudum asla flört bile olmadı kdkkd bu bi işaret mi bilmiyorum da bak 😛
burc degil ama Astrologiye göre fikir edinirim..
🤗
burcundan cok Mars i hangi burcta ona bakarim..
ve bazen kabul etmesemde.. zaman icinde gerceklerle yüzlesip hep hakli cikar
Yapmadım hiç ama akrepleri merak ediyorum bazen jdj
İkizler erkeğiyle asla olmz direk uzaklasirim o kisiden
Çok deneme şansım oldu birebir de tutuyor inanmayan kişiler denememiş kişiler bence..
bir süredir yapıyorum. akrepler benden uzak olsun kadını erkeği fark etmez
Yapmadım. Senin gibiler yapıyor onu
Uyummuş, iyi anlaşırmış falan filan
burçlara göre eleme yapmak çok saçma kriterleerim bu olmazdı sadece eğlence olarak okuyorum
O konuya girilirse =) sevgili olma durumu nerdeyse bulunmaz hint kumaşı
Yok, hiç öyle şeylere bakmadım.. Çok saçma bence..
Ya bu burçlar gerçekten bu kadar takılacağınız olaylar değil. Bir burca göre gerçekten seviyor ya da sevmiyor muamelesi yapamayız. Lütfen insanları tanıyın. Burçları değil
aslana karşı mesafeli durdum zaten olmayız diye bide oğlak yani bi tuhaf hiç çekilmez gibi...
Hayır yapmadım ama eski erkek arkadasımın doğum haritasını merak edip bakmıstım bunu yapmayan kız yoktur zaten
elemedim ama favori burçlarım olunca seviniyorum :)
ben hic dikkat etmiyodum ama her ayrılıkta dikkat etmem gerektiğini anladım
astrolojiye göre değil ama cinsiyet göre yapıyorum mesela erkek ise bana göre değil diyorum
Astrolojiye göre yapılmaz aslında ama akrep kadını gördüyseniz kafanıza sıkın daha iyidir
Aslan Burcu yorumu kadını efsane bana göre koç burcu kadını Uzak olsun
Böyle sapır saçma şeylere inanmam hayır
Hayır böyle şeylerle ilgilenmiyorum
Ay hiç aklıma gelmezdi..
Evet yapmıştım
Başak burcunu eledim sadece
Evet yaptım ve yapmaya devam ediyorum 😅
Boğa ise uzak dursun diyorum ama hiç burca göre hareket etmedim
Evet yaptım 😂😂
Hayır yapmadım astrolojiye inanmıyorum
Yok yapmadım isim olmas. sacma bence
oğlak ve balık burcu olmustu