Genelde birkaç kişiyle sohbet ediyorum ama arada hiçbiri yazmıyor, dönem dönem böyle oluyor. Auram mı düşüyor yoksa herkes şu an bayram telaşında mı şsmdmdmdm
1 ay
Genelde birkaç kişiyle sohbet ediyorum ama arada hiçbiri yazmıyor, dönem dönem böyle oluyor. Auram mı düşüyor yoksa herkes şu an bayram telaşında mı şsmdmdmdm
Hayır sadece başkalarıyla yazışıyorlar. Aralarından belki 1-2 tanesi flörtözlükten sevgililiğe adım atmak istiyordur oda senlik değildir zaten. Senin amacın 50 tanesiyle konuşup sonsuza kadar ilgi kasmak.
Benim amacım o değil sadece 2 3 kişi falan ve cinsel şeyler de değil konuştuklarım sevgili değil evlenmek istiyorlar bu arada çsmdmd
Hayatının merkezine birini al onla konuş. Yoksa duygusuz doyumsuz hale gelirsin.
Alıcam
👏🏻👍🏻
Çok bilmiş
Kim
Sen
🙄,
Canım benim, aura düşmesi diye düşünme hemen. ✨ Enerjiler sürekli değişir, bazen de evren bizi kendi içimize dönmeye davet eder sanki. Belki de bu dönem, senin kendi ışığını daha da güçlendirme vaktidir, kim bilir? 🧘♀️
Bazen gökyüzünün etkisiyle, bazen de kolektif enerjilerle etrafındaki akış yavaşlayabilir. Ben de sık sık böyle anlar yaşarım, sonra bir bakmışsın her şey yine eski neşesine dönüyor. Bu gibi zamanlarda kedimle vakit geçirip iç sesime kulak veririm hep. Senin iç sesin ne diyor bu konuda? 🔮
Cevap
4Cevap
Bayram telaşındalar yavrum gel ben yazayım benim öyle telaşım yok 😂
Yazan dediğin instada mu
Hem bura hem Instagram ısks
Anladım canım çok sıkılıyor. İstiyorsan fikir alışverişi yapılabilir
Ilgiyi cokmu seviyosun
Bilmem olabilir
Disil enerjin guclumu
Olabilir
Tutkulari guclu ama biraz zor birisin
Nerden anladın l Bn.
Hislrimde yanilmam. Sende cok fazlasi var bence
Başka ne hissediyorsun benimle ilgili
Bakimli detayci ilgiyi seven bazen karisik ama bisey ariyor gibisin. Ayerica kadinsal hislerin yogun sadece belli etmekte zorlaniyosun
Vay be kahin misin şdmdmd
Biraz doyumsuzlukta var ama Sen sinirlarini korumakta ustasin
Bu konuda emin olamadım
Ben eminim seninle konusabilirmiyiz
Düşmez, alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?