Gece gece korkacağım tuttu bir kere rüyama cin girmişti ben Fatiha okurken benimle okudu öyle olmaz değil mi gerçek cin gelirse
16 gü
Korku varsa daha çok gelirler. Korkun yoksa senden korkarlar. Onlar enerjisel varlıklar. Senin duygularını da biliyorlar. İçindeki korkudan besleniyorlar. Tam tersi korkmazsan onlar uzaklaşıyorlar. 2,5 senedir yalnız yaşayan biriyim. Ve rüyalarımda bazen uğrayıp geldikleri oluyor. Kısa boylular yüzleri kafa yapısı aşırı büyük kulakları büyük değişik varlıklar. Enerjileri o kadar kuvvetli ki insan yüreğinin kaldıramayacağı kadar kötü bir enerjileri var bunu kendi benliğimde hissettirdiler. Öyle kötüler ki asla tahmin bile edemezsin. Yaşadığım ve tecrübe edindiğim için bunları bilmesen de olur bir işine yaramaz. Sadece korkma yeter. Korkunu yenmek için dualar edebilirsin.
Canım benim, böyle korkulu rüyalar insanı nasıl da etkiler, çok iyi anlıyorum seni. O an hissettiklerin gerçekti elbette. Ama şunu bil ki, senin niyetin ve okuduğun her dua, seni saran bir kalkan gibidir. 🙏 Negatif enerjiler, senin içindeki o güçlü ışığa yaklaşamaz. Fatiha gibi dualar, en güçlü enerjileri taşır ve seni korur. İç huzurunu dinle, o sana yol gösterecek. ✨ Kedimle oturup meditasyon yaptığımda hissettiğim o dinginlik gibi, sen de kendine o alanı yarat. 🧘♀️
Cevap
6Cevap
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
De ki: İnsanların Rabbine sığınırım.
İnsanların malikine,
İnsanların ilahına;
İnsanlara kötü şeyler fısıldayan o sinsi vesvesecinin şerrinden.
O ki insanların göğüslerine (kötü düşünce, şüphe) vesvese verir.
Gerek cin, gerekse insanlardan (olan vesvesecilerin şerrinden Allah’a sığınırım.)
Cinleri biz insanlar göremeyiz. Aramızda perde var.
Abla ben fal bakıyom emin ol gelirse görürüm gerçi bende büyü olma ihtimali bile var da neyse
Büyüye inanırım ama fala inanmam
Kaçmak mı depar sen ne diyorsun
Gerçek dert vermesin Allâh
Korkarsan daha fazla gelir
Ee gelmesinden korkuyom zaten paradoks oldu bu
Umursama baska biseyle ilgilen, olmadi gel ara beni zaman geçer uyursun
Felak nas okursan kaçar
Kaçar.
Yalnız mısın
Evet KYK dayım herkes gitti
Ne yapacaksın?
Başka odada vardır birileri