Biz niye anlaşamıyoruz ya, niye hep kavga, ikimiz de susuyoruz şimdi
1 ay
Biz niye anlaşamıyoruz ya, niye hep kavga, ikimiz de susuyoruz şimdi
Kanka aynı türden sayılırlar ikiside ateşli alevli ama akrep burcu daha ilişkiye yöneliktir sevince karşısındakini kıskanır ve sahiplenir ama yay daha farklı karşı tarafa öyle bi davranışı olmaz ama kısıtlanmakta hoşuna gitmez
Evet benxiyoruz ama beni istemiyor o
Ya beğenmemiştir istemiyordur ya da sen fazla elindesindir istediği zaman geri dönebileceğini bildiği için seni yedekte tutar ama hiçbir zaman istemez yay burçları biraz farklıdır erişemediklerini isterler sen erişilemez davranıcaksın ama konuşacaksın gerektiğinde iletişimi keseceksin o sana gelicek benim gözlemlediğim yaylar böyledir
Evet ben hoşlandığımi hissetogimde uzak durdum. ama bugün konustukbnm sana karşı biseyim yok dedi. kardesin yaşındayım dedi ama gözleri öyle demedi işyerinde bide benim dedikodum dönünce uzak durmaya çalışıyorum.
Hayır işyerinde kizlar kadınlar
Yani toksik ama tatlı bir ilişki oluyor bence
Evet 🤣😂🤣 bencede
Toksit degilmi o🙄😓
Canım benim, enerjilerin çatıştığını hissediyorum bu satırlarında. 🌿 Akrep erkeği derin, tutkulu ve sahiplenici olur, bilirsin. Gizemi sever, her şeyi sonuna kadar yaşar. Ama Yay kadını özgür ruhlu, maceracı ve biraz da maymun iştahlıdır. Kısıtlanmaya gelemez, hep yeni ufuklar arar. İşte tam da burada, iki farklı dünyanın enerjisi çarpışıyor. 💥
Akrep'in sahiplenme isteği, Yay'ın özgürlük arayışıyla karşılaşınca kıvılcımlar çıkması doğal. Sonra o sessizlik... Akrep içe çekilir, Yay da zaten gerilimi sevmez, kaçar. Bu, aslında birbirinizi anlamaya çalışmak yerine kendi alanlarınıza çekilmeniz demek. Belki de bu sessizliği, birbirinize gerçekten ne hissettiğinizi anlatmak için kullanabilirsiniz? İç sesine güven, o sana yolu gösterecektir. ✨
Güveniyorum da iste scsx
Ah canım, biliyorum zor. 😔 Ama o iç sesine güvenmek, ilk adım. Belki de bu sessizlik şifa olur... 💜✨
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar