Bunların özellikleri neler? Neden biz yengeç erkekleriyle bu kadar uyuşuyorlar? Bir de neden akrep kızları kendi burçlarını söylemekten utanıyor veya sıkılıyor, ya bir şey var anlamıyorum, insanlar kendilerini kullanacaklarını düşünüyorlar?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yengeç burcuyla anlaşamıyorum pek
Aa bu 2 oldu neden ne oldu? Demek ki her söylentiye kulak aşmamak lazım bak 2. Akrep kızısın sende yengeçlerden nefret ediyorsun. 🤔 Lütfen anlatır mısın?
Benden daha duygusallar ve de alıngan
Evet bak o konuda haklısın. Eyvallah üstat bu işte kaliteli ve yerinde bir eleştiriydi. Bir erkeğin o kadar alıngan olması gerçekten fazla ve doğal yapıyı bozuyor.
Rica ederim, gömmek değildi amacım yani djshdjsh gerçekten öyleler ya da bana öyle biri denk gelmişti djjshsns
Bi de arkadaş olarak da anlaşamıyorum karşı cins yengeçler ile, aynı sebepten, arkadaşlıkta bile böyle olanlara denk geldim
Biraz yapımız garip. Ya şu bizim kafa yapısına sahip bazen bir insan denk gelmeyecek gibi düşünüyorum. Mesela şu anda seni tavlamak gibi bir derdim yok ya o yüzden rahat rahat söyleyebilirim. Benim fiziksel ve bazı konulardaki gücüm hayvan gibi. Baya her şeyi kafaya takan ve aşırı mükemmelliyetçi yapı nedeniyle bazı konularda hayvan gibi güçlüyüm. Ve bazı kadınlar hani benimle sevgili olmayı sırf çıkar için gösteriş için istiyor biliyorum. Bu aciz duruma düşmemek için bazen çok saçma şeyler yapabiliyoruz. Ya uzun hikaye ya
Ben bunu pek anlayıp hak veren biri değilim. Bi kadının sırf çıkar ve gösteriş için sevgili olabileceğini sanmıyorum, bu biraz garip geliyor bana. Duygu oluşmazsa öylece sevgili olmayı kim ne yapsın yani, bi anlamı yok. Çıkar ve gösteriş dediğin şey fazla değişken bir durum çünkü.
Keşke elimde videoları olsa da göstersem. Ben birde aldandım maalesef o kadar utanıyorum ki hani boş ver daha fazla seni yormayalım hemde adını anmayalım o o2rpunun. Hocam her şey için teşekkür ederim. EİG sensin. İyi akşamlar dilerim.
İyi akşamlar da bu fotoğrafa anlam veremedim kdjjdndnsn konuyla ilgisi nedir tam olarak
Bu senin bilgine önem veriyorum, bana karşı kaba olmadan fikirlerini paylaştığın ve vakit ayırdığın vakit için saygı ve sevgi duyuyorum. Sana minnettarım anlamına geliyor.
Bir insan, önyargılı olduğu insan grubundan birisine bu şekilde güzel ve kibar açıklamalar yapması zordur. Tekrar teşekkür ederim.
Yaaa, şimdi anladım djdhsjsb yanlışlıkla atmış olduğunu düşündüm ondan sordum, rica ederiiim, ne demekkk🌸
Akrebim yengeç erkolarına sümüğümü atmam
Oha bunu beklemiyordum ne oldu ne yanlışımız oldu? Lütfen anlatır mısın? Aldattı mı yoksa kullanıp mı attı?
Siz kim akrep kadını gibi şeytana pabucunu ters giydirecek birini kullanmak kim ya 😒 Yengeçleri sevmiyorum çünkü çok sümsükler ve sıfır erillik
Hee sizde şu aslan gibi gösteriş meraklısısınız. 🤔 Dur tahmin edeyim sen hava atacaktın ama eline o fırsatı vermedi 😅. Ben yapmıştım çünkü eski sevgilim aslandı benim boy pos ile hava atacaktı. Bir başka kız arkadaş grubu ile gittik bilerek diğer kızların sevgililerini geçmedim. Tam sınırda bıraktım kızda beni bıraktı. 😂 Öyle bir olay di mi?