Toksik burç. Didişmeyi sever, kinci, iletişim yönü kuvvetlidir ama herkese kendini açmaz. Ulaşması, iletişim kurması zordur. Güvenilir tipler değil gibi ama aslında severse çok sadıktır.
Annemden örnek vereyim Hemen trip atarlar ve 1 hafta boyunca soğuk yaparlar susmak bilmez laf atarlar fazla abartarlar kendilerini kurtarmak için yalan bile atarlar hemde karşındakisine atar suçu bana göre akrep burcu böyle gordugumden söylüyorum aslında bunlar birazcık karaktere göre değişir
Normal insana benzerler genellikle ortalama 1.60 ile 1.80 arasında boy uzunlukları vardır normal insanlar gibi günlük beslenmeye falan ihtiyaç duyarlar vb. vb.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2 yüzlü sinsi kendi istediği gibi olursan şeker gibi istediği olmazsa çirkin yüzünü görürsün. görsel olarak ilgi çekici ama karakter olarak sıfırın altında
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kendilerini ovdukleri tek nokta cinsellik 😂 o da onların iddiasi
Sinsilik var kendileri için en doğrusu neyse onu seçerler hep kendi menfaatleri için yaşarlar sevgilim akrep ordan biliyorum. Ayrıca benimki para düşkünü
Bide asla kötü laf edemem onunla ilgili yoksa hemen engeller beni kendini beğenmiş biri niye seviyorum böyle birini ya çünkü dış görünüş olarak ta çok çekiciler yapacak bişey yok
Daha çok takıntılı mı diye sormuşsun ya onun için net yazayım ayrılık süreci oldu bizim 5 ay gibi ve o sürede sürekli beni takip ediyordu ortak arkadaşlarından ekliyordu falan ve başka biriyle olmadı yani sevince sadıklar taktımı takıyorlar o vazgeçmediği sürece vazgecemezsin sonuç olarak ona geri döndüm 😂
Başak burcu biriyle konultuştuşumda 2 yıl takip edildiğimi öğrendim. Akrep burcu biriyle konuştuğumda da ayrıldıktan sonra kuzenleri tarafından hata yaptığımı geri dönmem konusunda günlerce uyarmışlardı felan hiç güzel günler değildi
Şaka bir yana, akreplere herkes acayip ön yargılı. Hele kadınlara akrep olduğunu söylesen yüzleri değişiyor. Akrep değilim keşke olsaydım bana hep cazip geliyor hahah.
Soran
+1 yıl
Tamamda nasıllarrr
Cevap sahibi
+1 yıl
İnsandırlar.
Soran
+1 yıl
Owww şaka yapıyosunnn
Cevap sahibi
+1 yıl
Rezzan kirazı dinle.
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya hep ya hic kafasinda olan tutkulu gizemlidirler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Toksik burç. Didişmeyi sever, kinci, iletişim yönü kuvvetlidir ama herkese kendini açmaz. Ulaşması, iletişim kurması zordur. Güvenilir tipler değil gibi ama aslında severse çok sadıktır.
Annemden örnek vereyim Hemen trip atarlar ve 1 hafta boyunca soğuk yaparlar susmak bilmez laf atarlar fazla abartarlar kendilerini kurtarmak için yalan bile atarlar hemde karşındakisine atar suçu bana göre akrep burcu böyle gordugumden söylüyorum aslında bunlar birazcık karaktere göre değişir
Normal insana benzerler genellikle ortalama 1.60 ile 1.80 arasında boy uzunlukları vardır normal insanlar gibi günlük beslenmeye falan ihtiyaç duyarlar vb. vb.
2 yüzlü sinsi kendi istediği gibi olursan şeker gibi istediği olmazsa çirkin yüzünü görürsün. görsel olarak ilgi çekici ama karakter olarak sıfırın altında
Kendilerini ovdukleri tek nokta cinsellik 😂 o da onların iddiasi
Sinsilik var kendileri için en doğrusu neyse onu seçerler hep kendi menfaatleri için yaşarlar sevgilim akrep ordan biliyorum. Ayrıca benimki para düşkünü
Ve evet takıntılılar
OHAAA EVET AYNISII
Valla benimkidr böyle bildin bide sevdiklerine aşırı düşkünler
Eğlencelidirler üzüntülerini belli etmezler
Evet sevdim mi tam severler herkeside sevmezler yani eğer bir akrep seni seviyorsa bir farkın vardır 😏
Bide benimki çok sinirli herşeye parlıyo
Bide asla kötü laf edemem onunla ilgili yoksa hemen engeller beni kendini beğenmiş biri niye seviyorum böyle birini ya çünkü dış görünüş olarak ta çok çekiciler yapacak bişey yok
La bi git herşeye maydanoz olma
Beyzacım saol cevabın için
Rica ederim :)
Daha çok takıntılı mı diye sormuşsun ya onun için net yazayım ayrılık süreci oldu bizim 5 ay gibi ve o sürede sürekli beni takip ediyordu ortak arkadaşlarından ekliyordu falan ve başka biriyle olmadı yani sevince sadıklar taktımı takıyorlar o vazgeçmediği sürece vazgecemezsin sonuç olarak ona geri döndüm 😂
Sağol canım benm, flörtüm akrep çözmeye çalışıyorum 😂
Arkana bakmadan uzaklaş. Akrepler ve başaklar hayatımda daha sinsi çok az burç gördüm.
Takıntılılar mıdır
Başak burcu biriyle konultuştuşumda 2 yıl takip edildiğimi öğrendim. Akrep burcu biriyle konuştuğumda da ayrıldıktan sonra kuzenleri tarafından hata yaptığımı geri dönmem konusunda günlerce uyarmışlardı felan hiç güzel günler değildi
toxiclerdir, kavgacılardır ve hayatta kendilerine çok önem verirler. İlişkilerinde trip atmayı severler
Burcla karakterin ilgisi yok bence
Ben inaniyorum sanane
burada gorus istiyorsan aksi fikirlerede saygili olmalisin. O zaman kendi fikrinde mutluysan kendi kendine takil mk
Hoştt
Sana hoşt cahil köpek
genelde ateşli oluyorlar ve agresif
Zeki olduklarını biliyorum sadece.
Eğlenceli ama güvensiz
Saglamdirlar kendimden bilirim
Kedi gibidirler
miyavlatirim 😙
Şaka bir yana, akreplere herkes acayip ön yargılı. Hele kadınlara akrep olduğunu söylesen yüzleri değişiyor. Akrep değilim keşke olsaydım bana hep cazip geliyor hahah.
Tamamda nasıllarrr
İnsandırlar.
Owww şaka yapıyosunnn
Rezzan kirazı dinle.
Ya hep ya hic kafasinda olan tutkulu gizemlidirler
Akrep burcundan uzak dur sana göre degil:)
Sen mi karar veriyosun buna ahahaha
Bende akrep burcuyum ondan dedim☺️
Sinsilerdir ama yakın arkadaşlarına sahip çıkarlar
Çok doğru
Başka
Bu kadar
Takıntılı mıdırlar
Hımm evet takıntıları da vardır. Dediğim gibi yakın arkadaşlarını ayrı tutuyorum ama diğer tüm insanlara karşı takıntı yaparlar konu ailesi dahi olsa
Azgindirlar
Başka
istekli degillerdir
Çok fena olurlar aman uzak dur
Çok kıskançtırlar.
Kinci, kavgacı.
İyidirler
Kadin erkek?
Erkek
Kinci güçlü ateşli
çok yüksek olurlar
Karakterszdirler