2 ay
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır inanmam ama arada dalga geçerim
İnsanların arasındaki enerjiye etki ettiğini düşünüyorum
Mantıklı geliyor mu peki😂
Neresi mantıksız
Milyonlarca kilometre ötede dönen şeylerin senin hayatına etki etmesi mantıklı mı?
Benim kilometrelerce ötedekilerle işim yok yakınımdaki ile enerjilerimiz uyuşsun yeter
Her özelliğini taşıyorum, inanıyorum🙂
Tam bir Aslan kadınıyım djdnj
Aslan aslannn
🙂🙂
Seviyorum bu adamı ilber hoca rahmetli bir bu iki
Mükemmel ikiliydiler
Aynen o celal hocanın çorapları efsane
İnanmıyorum ama genede bakarim soyle bir bu adamı seviyorum: )))
Burçlara inanmıyorum lâkin bazen tam da beni anlatıyor...
Hiç inanmadım hala inanmıyorum, boş muhabbet sınıfına soktuğum bir kategori.
Yani bilmiyorum burcumun ozelliklerini tasidigimi dusunuyorum sadece
Boş işler insanoğlu çok zavallı sürekli bir şeye inanmak istiyor.
Sen ikizler misin kız
Şimdi şöylr bişi var öyle olsa bile bi hatada şu burcum ondan diyemez biri irafen aklın mı yok derim bende
hayır makarasına okuyup geçiyorum denk gelırse tabi
Gerçekten değil yalandan inanıyorum
İşine geldikçe 😂
Ya bi hoca dinde var dedi yani ne bilim uzaydaki gezegen bilmem ne benim hayatimi yonetirmi inanmiyorum ama okuyuncada wow bu ben diyorum
Evet burçlar bir ilimdir
Burç var
Var da gerçek mi sence etkileri
Herkeste aynı şekilde olacak diye bir şey yok misal aynı burç aynı etki işin içine karakter giriyor yaşanmışlık bakış açısı davranış giriyor yükseleni farklı olan değişik olabiliyor onun özelliğide oluyor
Bunu balık hariç diğer burçlara anlatamazsın :D duygusal zekası düşük olan diğer burçlarda iq daha azdır bu nedenle burçları yalanlarlar genellikle. Balık farkı burada devreye giriyor işte.
@acayipadamm duygusal zekası düşük olanın IQ yüksek olur. Haberin olsun 😂
Aynen o yüzden einstein balıktan çıkmış :D Kurtul boğa sabit kafalılıgından sana en büyük tavsiyem.
https://www.youtube.com/watch?v=jeCVqjLw8gs
@acayipadamm çok boş yapmışsın. Da Vinci de boğa burcu nasıl yapacağız. Her burçtan dünyanın kaderini değiştiren isimler çıkmıştır. Peki bu beyin yoksulları hangi burç o zaman? Einstein balık burcuydu balıklar yüksek IQ olurdu diye bir cümle kuran insan ne kadar zeki olabilir orası da ayrı bir tartışma.
boğalar finansal suç işlemeye yatkın kişiler çünkü rahat ve lükslerine düşkünler, finansal açıdan garantici ve sağlamcı yapıları olur. adı üzerinde toprak grubu. onu napcaz? onu da geçtim basit bir araştırma yapılmıştı ve yayınlanmıştı. ünlü seri katillerin burçlarına bakıldı hepsinde ortak nokta değişken burç oldukları ortaya çıktı. yani en çok tekrar edenler ağırlıklı değişken burç çıktı yay balık başak ikizler şeklinde. bunu da mı görmezden gelmek istiyorsun?
Bilinen en yüksek IQ ya sahip kişiler. William James Sidis, Kim Younghoon, Marilyn vos Savant bu 3 kişiden hiç birisi balık burcu değil ve hiç birinin burcu aynı değil. Bu sefer de çıkıp yok yükseleni şöyle yok doğum saatinde mars ters dönmüş yok 4 yaşındayken Venüs göz kırpmış falan dersin illa.
@acayipadamm Charles Manson, akrep burcu. Albert fish boğa, karl panzram yengeç, henry howard Holmes boğa, harold shipman oğlak, leonard nelsson boğa, firtz Hartman akrep. Daha da satabilirim. Sen tesadüfler içinde tesadüf arayıp cımbız ile çekip alıp burca bağlamak istedikten sonra ohooo.
yav olum sen saf sa lak mısın. verdiğin örneklerdeki yüksek iq lü olmanın hiç bi anlamı yok başarıyı yakalama konusunda. son yıllarda bilimsel araştırmalar iq konusunu rafa kaldırdı. duygusal zekanın daha önemli oldugunu vurguluyor. inandıgın bilim kendini sürekli güncelliyor. sen de güncellemeyi dene kendini. al sana makale:
"Neredeyse tüm kültürlerde başarı, genellikle zekâ ile özdeşleştirilmiştir. Bu nedenle uzun yıllar boyunca özellikle IQ (zeka katsayısı) ölçümleri, bireyin potansiyelini değerlendirmek için temel araç olarak kullanılmıştır. Ancak araştırmalar, IQ’nun başarıdaki payının düşündüğümüz kadar büyük olmadığını göstermektedir. Daniel Goleman (1995), IQ’nun başarıyı yalnızca %20 oranında açıkladığını, geri kalan kısmın ise duygusal zekâ (EQ) ve çevresel etkenlerden kaynaklandığını belirtir. Özellikle 21. yüzyılda, karmaşık insan ilişkileri ve hızlı değişen sosyal çevreler nedeniyle duygusal zekâ, bireysel ve toplumsal başarı açısından çok daha önemli bir hale gelmiştir."
dilgem.com.tr/.../
@acayipadamm asıl sen saf sa laq mısın ben senin verdiğin örneklere karşılık veriyorum. IQ ile alakası yok ise sen niye aynı örnekleri veriyorsun? Hayır anlamadığın şey sen burçlara inanmayan birine burç örnekleri burçlar ile ilgili araştırmaları gösteriyorsun. Ben diyorum mevzuların bu anlattıklarının IQ vs burçlar ile alakası yok sen bana hala başka başka şeyler anlatmaya çalışıyorsun. Attığın linkte burçlar ile alakalı bir şey yok farkındasın değil mi? Bir de kendini yüksek IQ görüyorsun daha benim ne demek istediğimi anlamıyorsun. Balık burcu zeki olmaz boğa burcu zeki olmaz akrep burcu zeki olmaz. İnsan zeki olur. O insanın bir de burcu vardır. Bazılarının çoğunlukta bazılarının azınlıkta olması da tamamen tesadüftür. Şubatta doğdu diye IQ yüksek olmuyor Einsteinde. Kasımda doğan adamda da yüksek bak örnek gösterdim sana. Yazmışsın seri katiller bilmem ne burcu ağırlıklı olarak. Alakası yok adam seri katildir burcu ile bir alakası yok. Burcunun karakterine bir etkisi de yok. Bak tam zıt dediğin karakterde ki burçlardan da katil çıkıyor ben sana bunun örneğini veriyorum sen bana ne anlatıyorsun
Burçları inkar etme lüksün yok. ünlü seri katillerin burçları incelenip de 4 değişken burç ağırlıklı çıktıkları saptanmışsa ve bu olay haber yapılmış okuyan herkesi şaşırtmışsa istediğin kadar inkar et bu senin mallıgındandır. O seri katiller senin sandıgın gibi cımbızlanıp seçilmedi. dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Sana attıgım makale burçlarla ilgisi var diye atmadım onu bile ayırt edemiyosun işte sen boğa ben balık sen sabit ben değişken burcum burada bile fark kabak gibi ortaya çıkıyor, ben kime ne anlatıyom yav normalde asla uğraşmam senin gibi biriyle, attıgım makale duygusal zekanın başarıdaki önemini iyi anlatıyor ve iq'nün tek başına yeterli gelmediğini daha iyi anla diye attım. Git dünyadaki satranç ustalarını şampiyonlarını araştır burçlarına bak bir tane bile toprak grubuna ait kişi bulamazsın. en çok akrep yay balık yengeç koçlardan çıkmış. bir tane bile oğlak boğa başak burcu yok çünkü nüye? toprak grubusunuz ve herşeyi bir vazife gibi görüyorsunuz, kurallara göre hareket ediyorsunuz. işte bu ayrımı yapabilmen için duygusal zekadan mahrum olmaman gerekiyor. Burç konusu da aynı. Bazı şeyleri iyi gözlemleyerek ölçüp tartıp biçerek yakalarsın, kelimelerle anlatamazsın ama gördüğün ayrıntılar ve derinlik sana konuşur...
www.halkinsesikibris.com/dunyanin-en-unlu-seri-katillerinin-ortak-noktasi-burclari-cikti-iste-o-4-burc
@acayipadamm sen ne paylaştığını önce oturup kendin okuyor musun? Harbiden soruyorum sana gerçekten okuyarak mı yazdın? "Birçoğunun hikayesi kitaplara, filmlere hatta dizilere konu olurken, bir TikTok kullanıcısı en tanınan seri katillerin burçlarını analiz etti. Bu sırada ise şoke edici bir gerçekle karşılaştı." Şöyle bir ibare var haberde. İncelenmiş falan diyorsun ya hani. Saptanmış falan diyorsun ya. TikTok kullanıcısının biri tarafından incelenmiş saptanmış 😂 Bilimsel veri kaynağın TikTok anonim hesapları mı senin? Instagram'da 1975 takipçisi olan watpad yazarı 5. Sınıf amatör TikTok oyuncusu bir kadın Lauren Elaine Skirvin bu araştırma dediğin veri dediğin şeyi yapan 😂 Kendi sağda solda ismini duyduğu 5-10 katil ismi paylaşarak yapmış bilimsel verileri 😂😂😂 adam IQ diyor ama amatör oyuncu bozuntusunun TikTok videosunu bilimsel araştırma diye önüme koyuyor.
Haberin girildiği yer de halkinsesikibris. com 😂😂😂😂😂😂
Boğa Burcu satranç büyük ustaları; Max Euwe ( 1 tane bile yok dedin ama...) Andor Lilienthal, İgor Bondarevski, Efim Bogolyubov, Roman Dzindzichashvili, bak bunlar sıralı diye yazdım böyle yoksa 200-250 tane daha yazabilirim. Oğlak ve başakları da eklersem sayı daha da artabilir. Toprak grubu dedin ya ondan. Ha bir de bunlar satranç ustası değil. Büyükustası. Resmi olarak 2140 satranç büyük ustası var. Bunların 1000 civarı Boğa Oğlak ve başak Burcu. Neredeyse yarısı. Bilmem anlatabildim mi?
İnanıyorum tabiiki
Aşırı değil ama inanırım
Hayır tamamen saçmalık
Dünyanın el kolpa şeyi sıralamasında ilk 5’e girer
Hayır inanmıyorum
Akrep burcu haricindekilere inanmıyorum
İşte bu siniri hep koç burcu olmasından
Bak sen :)
İnananların ciddi bir IQ sorunu var
İnanıyorum
İnandık bi kere
İnanmıyorum