Ne bileyim insanların karakterlerinin burçları uzerinden etkilendiğine veyahut şu burca sahip kişi şöyle olur demek size hiç mi saçma gelmiyor? Veyahutta burçlarımız uyumlu mu diye sorarken cidden inanarak mi soruyorsunuz?
Benim burcum benim karakterimi nasıl etkileyebilir peki açıklayabilir misin? Vardır muhakkak bana kolay şekilde anlatma yolun ya madem bu kadar bilgilisin inanıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır inanmıyorum
Yapılan yorumlar genel olan şeyler, aşkında doğum haritasına detaylı bakmak lazım o zaman daha kesin ve detaylı sonuçlar cikar
Ne alaka ne alaka hani bilimselliği nerede ölçülme biçimi nedir? Neye göre inanayım yani?
Araştırıp okuman lazım kardo mevzu derin, şu an bişey bilmeden yüzeysel düşünüyorsun normal olarak
Benim burcum benim karakterimi nasıl etkileyebilir peki açıklayabilir misin? Vardır muhakkak bana kolay şekilde anlatma yolun ya madem bu kadar bilgilisin inanıyorsun
Ay ve güneşi düşün dünyayı nasıl etkiliyolarsa, gökteki diğer gezegenler ve yıldızlar da etkiliyo, kaba taslak böyle söyleyebilirim
Benim için ayın ve gunesin etkisi isinmak ışık ve gel gitler
işte koca dünyayı bu kadar etkiliyosa seni de etkiliyo işte, ordan anla
İnanmak değil de ilgim var diyelim.
ben sadece burç uyumuna inanıyorum
Tabiki hayır. erek adam inanmaz
Valla erkeklikle de çok alakası yok bence mantıklı olan zaten inanmamak değil mi
Haklısın hacı baba