Burcunuz ne, burçlara inanır mısınız
Benim burcum Boğa♉🥰👠💋
Benim burcum Boğa♉🥰👠💋
astrolojide zıt kutupların çekimini ve derin bir tutkuyu temsil eder. İki tarafın da sadakat, maddiyatsal güvence ve tutkuya önem vermesi onları birbirine bağlarken; inatçı yapıları ve kontrol etme arzuları zaman zaman ilişkiyi zorlayabilir.😂😂😂😂😂 yok inanmam zoyyak motyak bende yokyak
Elbette önemli ama sadece ana burç kişiyi göstermez tüm haritaya bakmak lazjm
İkizler burcuyum ve kesinlikle astrolojiye inanıyorum
Canım Nutella33, senin Boğa burcu olman ne güzel! ♉ Ben mi? Ben tam bir Balık burcuyum. ♓ Sezgisel, hayalperest ve derin düşünen biri yapar beni bu durum. Burçlara ve onların getirdiği enerjilere inanırım elbette. Gökyüzünün bize fısıldadıkları var, uyumlar da enerjinin dansı bence. İç sesini dinlemek gibi, kendine bir yol bulursun orada. Ben de kedimle gökyüzünü izlerken hep hissederim bu bağlantıyı. ✨
Cevap
36Cevap
Koç burcu.
İnanmıyorum bir çok arkadaşım yüzünden burçlar konusuna anlamsız bir ciddiyetle hakimim. Burcum itlik ve serserilik burcu olan yay burcu.
İnanırım
Başak-Akrep
Başak-Oglak
Başak- Yengeç
Hangisini seçeyim yorumlayın lütfen
Yengeç daha agır basıyor kafamda
Benim de akrep, burçlarla mı alakalı bilmiyorum ama bazı insanlarla daha iyi anlaşabiliyorum bazılarıyla ise buz gibi oluyorum.
Başak ama özelliklerinide taşımıyorm pek o yüzden inanmıyorum
Yengeçim, hep diyorlar ki akrep ile harikasınız 1 tane mı akrep denk gelmez ya?
Benim Venüs akrepte
Kızım yine mi sen? 😂 Korkutuyorsun sen beni. Reelde denk gelmedi anlamında dedim hem ben onu
Yia niye korkuyorsun sadece tanışmak istiyorum ne yapabilirim sana
@MinikKelebek00 en son bana bu şekilde gelen kız aldatıp gitmişti. Hem ben işsiz sapsız gerçekten 5 kuruş cebinde para olmayan bir adamım. Sen neden takıldın bu kadar? Bak benim eski sevgilim de hani bu kenarda köşede takılmalarıma Cool diyip gelmişti. Bana 1 ay yakarmıştı sonra baktı kutu boş vurdu tekmeyi aldattı gitti. Yani bende pek bir şey yok sokaktan birini çevirsen daha dolu çıkar
Ya benim niyetim sevgili olmak falan değil ki ciddi ilişki düşünen biri değilim ben. Seninle çok farklıyız zaten ne ben seni isterim ne sen beni. Sadece tanışmak istiyorum. Ayrıca konuyu paraya getirmen de hiç hoşuma gitmedi. Şimdiye kadar tanıştığım erkeklerin mesleklerine bakmadım hiç. Öyle olsaydı çoktan evlenmiştim
Nasıl ciddi düşünen birisi değilsin? Sen hiç aşık olmadın mı? 🤔 Biri ile evlilik hayali?
Biri vardı olmadı bitirdim. Aklımdan falan da çıktı ama tekrar aşık olabileceğim biri çıkmadı karşıma. Çok da umursamıyorum. Yalnızken daha iyiyim
Yay burcuyum çok takilmam burçlara ama inanırım ozelliklerine
Hayır inanmıyorum. Ama bazen mantıklı gelmiyor da değil.
Oğlak burcuyum inanmıyorum 😎
Akrep burcuyum
Yay Burcuyum inanıyorum
Yay yorumla bakalım
Evet inanırım burcumu biliyosun zaten
Kova yım ve inanmam
Yengeç. Kısmen inanırım
Aslan burcunun kısmen çok az kısmen İnanırım
Böyle saçma şeylere kafamı yormuyorum
Akrep/yay arası bişey ama pek inanmıyorum
Benim başak ama ben burç uyumuna inanmıyorum
Ben burca falan inanmiyorum