Yüzde yüz değil ama genel olarak inanırım. Ben akrep burcuyum. Özelliklerin yarısını taşıyorum. Tam akrep sayılmam ama. Ben genelde kendi su grubu burçlarımla iyi anlaşırım yengeç ve balıklarla. Onun haricinde terazilerle de çok iyidir aram.
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Balıklar favorimdir bu arada. Melek gibiler ya resmen
Burclara pek inanmiyorum. Burc kahve fali gibi birseydir bence. Muhim olan insanin kisisel donanimi kendini gelistirmesi karsisindakina olan sadakati anlayisi. Burcumun soylenilen ozelliklerini tasiyormuyum evet tasiyorum duygusallik gibi tutturduklari seyler var ama hepsi degil.
Bence öyle. İşin temelinde kişiyi analiz etmek yatıyor gerisi kolay iş ama gelecekten haber vermek tamamen sahtekarlık. Kimse geleceği bilemez. Kişilik analizi çok ayrı bir durum sadece.
Burçlara inanıyorum ama günlük yorumlara inanmıyorum. İnanma şeklim ise kara kışın ortasında doğmuş bir insandan, baharın güzel bir gününde doğmuş bir insanda illa ki farklı duygular ve yaşam felsefeleri olacaktır.
Erkekler Ne Diyor
Burçların bilimsel kanıtı olmadığı için hayır
Yüzde yüz değil ama genel olarak inanırım. Ben akrep burcuyum. Özelliklerin yarısını taşıyorum. Tam akrep sayılmam ama. Ben genelde kendi su grubu burçlarımla iyi anlaşırım yengeç ve balıklarla. Onun haricinde terazilerle de çok iyidir aram.
Balıklar favorimdir bu arada. Melek gibiler ya resmen
Su burcu iyiymiş.
Balık candır evet.😄😄
Favoridir😄😄
Sen balık mısın yoksa
Burclara pek inanmiyorum. Burc kahve fali gibi birseydir bence. Muhim olan insanin kisisel donanimi kendini gelistirmesi karsisindakina olan sadakati anlayisi. Burcumun soylenilen ozelliklerini tasiyormuyum evet tasiyorum duygusallik gibi tutturduklari seyler var ama hepsi degil.
Burçlara da fallara da inanmam. İnsanların elinden çıkan yararsız bir şey.
Tarot fallari da sacma dimi? Uydurup uydurup milleti dolandiriyorlar.
Bence öyle. İşin temelinde kişiyi analiz etmek yatıyor gerisi kolay iş ama gelecekten haber vermek tamamen sahtekarlık. Kimse geleceği bilemez. Kişilik analizi çok ayrı bir durum sadece.
İnanmıyorum karekteri düzgün olduktan sonra burca bakmam
Haklısın
☺️☺️☺️
ya geyıgını sevıyorumda aslını sorarsan ben cok onem vermıyorum... burc sevgılımde krıter degıl olamazda
Boğa burcuyum özelliklerini de taşıyorum bence burçlar var yani. Ama günlük haftalık burçlara inanmam
Burçlara inanırım ama burç uyumu yorumlar vs inanmam
Burçlara inanıyorum ama günlük yorumlara inanmıyorum. İnanma şeklim ise kara kışın ortasında doğmuş bir insandan, baharın güzel bir gününde doğmuş bir insanda illa ki farklı duygular ve yaşam felsefeleri olacaktır.
İkizlerim anlaşmak isteyen herkes birbiri ile anlaşır
Balık candır ajsj
Balık gibisi var mı be🤣😂🤣😂
Balık = ♥️♥️♥️ 🤣🤣
Kova
Kova ile anlaşırız😂🤣
Iyii
Ben de genlde iyi anlasirim herkesnen 😊
Burçlara inanmam
Niye ki☺️
Hayat çok komplike deyilki
Yani karmaşık çözümü zor
Evden ise işden eve
Para kazanmalısın o kadar
Inanmam
Niye
canım , burçlarla, insanlarla ne alakası var üstelikte insanların kişiliği ve karakterı?
Orasi oyle tabi.
Astroloji putperestliktir
Astroloji insanı yaratmadı
Koç ile boğa, sen öylesin o böyledir
Şu ağlar o güler
Sen zannın olursun o fakir olur
Onlar iyidirler diğerleri taş kafa
Yalvanirim yapmayın iki gözümün çiçeği !
Haklısın bir şey mi dedik😂
Estahfulah güzel hanım..
☺️☺️☺️😃
😄😄😄
Koç hepsiyle anlaşır
O kadar eminsin yani😂
Evet😂
😄
Bende inanmam ama özellikleri olunca şaşırıyorum
Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan
İnanmam
Burçlara inanmam.