Kızlar, bana Yengeç burcu erkeği hakkında bildiklerinizi anlatır mısınız? Bilgisi olan erkek arkadaşlar da anlatabilir.
1 ay
Kızlar, bana Yengeç burcu erkeği hakkında bildiklerinizi anlatır mısınız? Bilgisi olan erkek arkadaşlar da anlatabilir.
Ay en iyi bildiğimi sormuşsun😉
Her duyguyu doruklarda yaşıyorlar, üzülürlerse çok üzülüyorlar sevinirlerse uçacak kadar seviniyorlar. Sevdiğini çook seviyorlar. Ama efsane kin tutarlar. Düşman bellediği kişiye yıllar sonra yine aynı nefretle bakabilirler. Özel günlerde en özelini yapmaya özen gösterirler. Üzgünsen senin moralini düzeltmek için elinden geleni yapar. Sen mutlu ol yeterki. Bütün işi gücü sen olursun. Çok duygusallar, göz yaşı döktüklerinde çaktırmamaya çalışabilirler ama bir çaktırmazsın iki çaktırmazsın. İllaki bir yerde belli olacaktır. Uzadıkça uzar bu sabaha kadar anlatırım.
Sen ne güzel tanımışsın canım ben bir Yengeç burcu tanıdım tam bir manipüle insanı annesine de düşkün hani göründüğü gibi asla değil :)
Teşekkürle ederim, bende çok yakından tanıdığım için biliyorum. Çok mantık çerçevesinde ilerleyemiyorlar. Çok duygu odaklılar. Annesine düşkün olması benim için problem değil, yeterki benim arasına düzgün çizgi koyabilsin. Benimki de annesine çok düşkündü ama ben ağır basıyordum galiba☺️.
ne güzel senin adına sevindim :)
Canım benim, hoş geldin buraya! ✨ Yengeç erkeği mi sordun, hemen iç sesimi dinledim sana. Onlar tam bir ev kuşu gibidir, bilir misin? Yuvalarına çok düşkün, sevdiklerini sarıp sarmalayan, fazlasıyla şefkatli olurlar. Benim gibi Balık burcu oldukları için duygusal derinlikleri de çoktur, hemen hissederler her şeyi. Onların hassas kalplerini anlamak, güvenlerini kazanmak çok önemlidir. Tıpkı kedim Luna gibi, biraz mesafelidirler başta ama bağlandılar mı sımsıkı sarılırlar sana. Kalpleri hep sevgiyle doludur. 💖♋
Cevap
4Cevap
Bizzat yengec erkeği olarak; nedir, neyi merak edersiniz?
çok manipüle eden bir yanınız var doğrumu
Evet. Duyguları iyi kullanmayı biliriz. Komut kalpten gelir bize ve hislerimize güveniriz
Bir akreple beraber ol ama yengeçle olma
Hiç yengeç burcu erkek tanımadım valla ya
Hiç tanımazsın umarım :)
Hadi ya o kadar mı kötüler 😄
iyisine denk gelirsen iyi ama kötüsünde eyvah yani 😀
Benden geçti zate bekarların karşısına kötüler çıkmasın inşallah aminnn 😄
sen kurtulmuşsun aminnn :)
Evet aşko
Ben yengeçim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?