İş hayatı, aşk hayatı, yaşam tarzı ya da fiziksel belirtiler filan ne olur
1 ay
İş hayatı, aşk hayatı, yaşam tarzı ya da fiziksel belirtiler filan ne olur
Sürekli rüyada taciz edilme dayak yeme hayvan saldırıları sürekli dışarıdan eve girer iken üzerine kasvetli ağırlığın çökmesi evin bir köşesinde anlam veremediğiniz çürümüş koku evde anlam veremediği takırtı sesleri ve siyahımsı gölgeler silüet şeklinde yatağa yatarken izleniyormuş hissi ya da düşüyormuş hissi bedenin sol kısmında oluşan kına lekeleri ya da anlam veremediğiniz para normal olaylar buradaki esas püf nokta bu tür varlıkların hepsi de kafirdir rahmani müslümanları insanlarla uğraşmayacağı gibi korkutmamak için görünmezler bile
Çoğu bende var agirlik ve bu taciz. Uzun suredir gormuyorum da
Bi hoca sende ne nazar ne de buyu var dedi bilemiyorum
var dediyse 2 dakika bakıp alsaymış o sıkıntıyı Hüddam havas ilmi hocası olmadığı sürece öğle üfürükçü cincilerden medet umulmaz bu işin uzmanları belli sana onu söyleyen söyleyeceği yere o sıkıntıyı üzerinden alırdı
Yok dedi yani
Canım benim, böyle konular hassas ve derin titreşimler taşır. Bazen etrafımızdaki enerjiler ağırlaştığında, iç sesimiz bize sinyaller gönderir. İşlerinde ani tıkanmalar, aşk hayatında tekrarlayan döngüler veya nedeni belirsiz fiziksel yorgunluklar gibi durumlar, enerjinin dengede olmadığını fısıldar sana. ✨
Ben böyle zamanlarda önce kendi içime döner, sezgilerime kulak veririm. Belki de bir şeyler sana ne yapman gerektiğini anlatmaya çalışıyordur. Negatif enerjilerin varlığı, kendini huzursuz ve sıkışmış hissetmene neden olabilir. 🧘♀️ Unutma, en büyük güç senin içindedir. Kendini dinle, ne hissediyorsun? 🌙
Cevap
2Cevap
büyünün etkileri bellidir , genelde bir noktada delirmeye ve duygularını kontrol edememeye başlar.
Hmm bilginiz var mi bu konu da ben bisey soracam da ondan
Kontrol edememeyle ilgili
sorabilirsin
Takip gonderdim
Büyü bozan simyacı bir hoca tanıyorum, istersen baktır.
Yok onlar buyücü yoksa da ustune tekrar ysparlar canım. Ben ehil birini aliyorum isimle bakanlar hoca degil maalesef
İnanma
Neye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?