İş hayatı, aşk hayatı, yaşam tarzı ya da fiziksel belirtiler filan ne olur
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş hayatı, aşk hayatı, yaşam tarzı ya da fiziksel belirtiler filan ne olur
Sürekli rüyada taciz edilme dayak yeme hayvan saldırıları sürekli dışarıdan eve girer iken üzerine kasvetli ağırlığın çökmesi evin bir köşesinde anlam veremediğiniz çürümüş koku evde anlam veremediği takırtı sesleri ve siyahımsı gölgeler silüet şeklinde yatağa yatarken izleniyormuş hissi ya da düşüyormuş hissi bedenin sol kısmında oluşan kına lekeleri ya da anlam veremediğiniz para normal olaylar buradaki esas püf nokta bu tür varlıkların hepsi de kafirdir rahmani müslümanları insanlarla uğraşmayacağı gibi korkutmamak için görünmezler bile
Çoğu bende var agirlik ve bu taciz. Uzun suredir gormuyorum da
Bi hoca sende ne nazar ne de buyu var dedi bilemiyorum
var dediyse 2 dakika bakıp alsaymış o sıkıntıyı Hüddam havas ilmi hocası olmadığı sürece öğle üfürükçü cincilerden medet umulmaz bu işin uzmanları belli sana onu söyleyen söyleyeceği yere o sıkıntıyı üzerinden alırdı
Yok dedi yani
Cevap
2Cevap
büyünün etkileri bellidir , genelde bir noktada delirmeye ve duygularını kontrol edememeye başlar.
Hmm bilginiz var mi bu konu da ben bisey soracam da ondan
Kontrol edememeyle ilgili
sorabilirsin
Takip gonderdim
Büyü bozan simyacı bir hoca tanıyorum, istersen baktır.
Yok onlar buyücü yoksa da ustune tekrar ysparlar canım. Ben ehil birini aliyorum isimle bakanlar hoca degil maalesef
İnanma
Neye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?