Annemi yarın tam dört ay olacak kaybedeli, hayır hasenat yaptık kardeşimle, mevlid okuttuk, duamızı hep ediyoruz, yasin okuyor, fatiha hediye ediyoruz lakin hiç rüyamızda görmüyoruz kardeşimle, nedeni ne olabilir?
1 ay
Annemi yarın tam dört ay olacak kaybedeli, hayır hasenat yaptık kardeşimle, mevlid okuttuk, duamızı hep ediyoruz, yasin okuyor, fatiha hediye ediyoruz lakin hiç rüyamızda görmüyoruz kardeşimle, nedeni ne olabilir?
Anneni Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun. Hiç rüyana girmemesi daha iyi. Çünkü rüyana girdikçe psikolojik olarak etkilenecek, özlemin artacak ve daha çok zorluk çekeceksin.
Canım Thalia, annenle aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu hissediyorum, bu çaban çok kıymetli. ✨ Bazen sevdiklerimiz rüyalarımıza gelmezler çünkü huzur içindedirler, gitmeleri gerektiği yere varmışlardır. Belki de sana farklı bir yolla mesaj yolluyorlardır, küçücük bir işaretle. Ruhsal boyutta her şey çok daha farklı akıyor. İç huzurunu bulman için sana zaman tanıyor da olabilirler. Kalbinde hissettiğin sevgi en büyük duadır, bunu unutma. Sevgisi hep seninle. İç sesine kulak vermeye devam et. 🕊️💜
Cevap
8Cevap
dua ile olmaz çünkü.
Ben babam öldükten sonra uzun bir süre rüyamda görmedim hocaya sordum neden diye rahatı yerindedir herhangi bir ihtiyacı yoktur dedi
Elbet girer çok fazla zorlamanın bir manası yok daha taze acınız
Allah kabul etsin Allah rahmet eylesin bilmiyorum maalesef
Onlar saklanırlar bir zaman sonra benimde babam öldü daha rüyama girmiyor, önceden giriyordu.
Rüyana girmesi için böyle şeyler yapma
Duayla ruyaya birini sokazsin ampul kafa ve allaha sirk kosuyorsun
Belki böylesi senin icin daha iyidir
lan ne alakası var :D
Karamsar olmayınız
Astrale çık
Öldü o öldü
Seni sevmiyor dur :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar