Oysa birçok önemli yerde ses getirmiş siyasi ve ünlü balık burcudur. Evet biraz geç olgunlaşıyoruz sorumluluk sevmiyoruz ama olgunlaşınca kimse baş edemiyor ve bizden daha hırslı, kafasına koyduğunu er geç yapan, hedef odaklı hayallerinin peşinde giden daha vizyoner başka bir burç yok.
Örneğin Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Sinan Oğan, Ümit Özdağ, Nejat İşler, Beyazıt Öztürk,, İlyas Yalçıntaş, Sefo, Murat Boz, liste uzar gider hepsi balık hatta Albert Einstein bile bizden çıkmış..
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evlilik yaşına gelmiş kişi burca değil güzel ahlaka maddiyata ve aynı görüşe sahip olmaya bakar
Niye maddiyatı ekledin bu kadar iyi özelliklerin içine
Hayatın gerçekleri. Bi ev geçindirceksiniz çocuk büyüteceksiniz. *İhtiyaç*ların karşılanması için maddiyattan bahsedilmesi ayıp değil, zengin olsun demek ayıp
Sen de haklısın tabi ama herkes çocuk yapıp büyütüyor ve toplumun çogunlugu zenginlere çalışıyorsa bu düzen sana saçma gelmiyor mu
Saçma ama düzen değiştiğinde biz ölmüş oluruz o yüzden uyum sağlamak daha mantıklı. Benim düzeni değiştirecek bilgim ve gücüm yok bilgim olsa gücüm olmadığından şantajlara yenilirim o yüzden devam 🤷
Ölmüş olsak nolcak ki. Rezil fakir bi hayat yaşamaktan daha kötü olamaz. ayrıca Şantaj ne alaka :D burcun ne senin
Ölmüş oluruz derken o günler çok uzak, biz göremeyiz torunlarımız görür demek istedim burcum balık
Anlıyorum burçtaşımm
evli değilsin dimi
Çok zor olduğu için çok trip atıyor
Bu saydıgım ünlü isimler trip mi atıyor?
cevapsız...
Sevmeyen kim
Pek çok kişi.
sen seviyo musun burcun ne
Ben de sevmiyom sapık oluyolar
Ahaha ne alakaa. Erkeklerin hepsi sapık zaten burç fark etmeksizin
Onu dogru dedin
Ama bence en az sapıgı yine balık erkeğidir. hem sanki kadınlar çok mu masum kibar masum çekingen görünen kadınların çogu sapık çıkıyor.
Onu da doğru dedin zaten kendileri düzgün bisey olsa öyleleri ile takılmazlar. Ya acaba bu balik erkegi iyi mi ya 😃 siz en azindan burca sariyosunuz karıyla kızla kafayi bozmuyosunuz digerleri gibi haklısın
Bilmiyorum valla kötü biri oldugumu düşünmüyorum tek sıkıntım her erkekte oldugu gibi biraz şehvet ama onu da hayatımın merkezine koymuyorum. Başka dertlerim var. ama seversem de güzel severim. Bakıyoorum da burç işlerine sardıgım dikkatini çekmiş hiç bir şey kaçmıyor gözünüzden :D. Senin burcun ne ki
Burcunu söylemedin?
Koç burcusun dimi