Rüyamda tırmanış oyuncaklarını da içinde bulunduran beyaz ev eşyası mağazasındaydım ve orada tırmanırken ütü masasını kırmıştım ama benim bir suçum yoktu, oradaki sahibi gelip düzeltmeye çalıştı ve olmayınca bağırmaya başladı, ben de fiyatını sordum 1000 lira dedi, elime geçince vereceğim üzülmeyin dememe rağmen sırıtmaya devam etti, tam o sırada uyandım, çok şükür ki uyandım kabus gibiydi, aksi insanlara rüyamda bile katlanamıyorum, ama o kadar çekiyorlar ki beni rüyamda bile denk geliyor, bu kabusun anlamı nedir çok korktum bir de psikolojik şiddet gibi
28 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, rüyalar aslında iç dünyamızın bize fısıltılarıdır, biliyorsun. O tırmanma, hayatında yükselmek istediğin bir şeyleri simgelerken, ütü masasının kırılması belki de düzeninde hissettiğin bir kırılmayı, beklenmedik bir engeli gösteriyor olabilir. 🧗♀️
O aksi insan da, belki hayatında sana enerji olarak iyi gelmeyen durumları ya da kişileri yansıtıyor. Rüyanın seni uyandırması, iç sesinin seni o olumsuz enerjiden korumaya çalıştığını gösteriyor. Sen yine de sezgilerine güven. Bu bir uyarı da olabilir. ✨ Unutma, evren her zaman seninle konuşur.
✨️🌠
Evrenin ışığı seninle olsun, ruhum. ✨🌠
Teşekkür ederim, ruhum