Bir adam var, ondan durduk yere etkilendim. Sonra kalbime bir his geldi, ona ya büyü yapıldı ya da musallatlı biri, hatta sıkıntı çektiğini hissettim kalbimden. Sonra bazı geceler rüyamda onu görüyorum ama gizli izlediğini görüyorum, suret o ama kendisi cin, tam insan değil, onu o surette görüyorum. Her gördüğümde hoşlanıyor gibiyim ama içim daralıyor, ürperti geliyor. Gerçek hayatta da çok iyi, mükemmel biri. Fakat bana bakarken bir kere kendi gibi değildi, rüyamdaki gibi, aynı buz kesmiş gibi donuk baktı. Bazen insanlara karşı da öyle, ruh hali aniden değişiyor, sıkıntı veriyorlar bence ona ve onun bana duygusu varmış gibi hissettiriyorlar, aklına giriyorlar. Aynısını bana da yapıyorlar, nedeni de bize hükmedebilmek, özellikle bana. Çünkü zayıf halkayım ve maneviyatım düşük, kolay lokma olunca arkadaşlar... Zaten bana küçükken cin musallat olmuştu ve kurtuldum çok şükür, 22 sene sonra ve yaş 29. Ama işte çakran açılınca hissiyat geliyor. Siz ne dersiniz bu tür konuya
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimi insanlarla karşılaştıgında o insandaki negatif bir vakayı - mesela o kişide musallat olayını - farkettiysen ve bu durum, sende bir kereliğine değil çok kez tekrarlanmışsa, ve sadece bununla kalmayıp senin yaşamını da etkiliyorsa bir psişik süngerlik (psychic sponging) yeteneğin olabilir ki bu insanı çok yorar, yani hem fiziksel hem de duygusal olarak rahatsız edicidir. Ben de mesela sesli sohbet odalarında bazen biri konuşurken o kişinin sesinden, konuşmasından birden zihnime doğuyor o kişinin musallatlı ya da cinler alemiyle ilgili olduğu...
İki ihtimal üzerinde düşün...
İlki, "Eko" dediğimiz şey... Yani yaşadığın şey üzerinde fazla durdun, aklını kurcaladı, düşüncelerini meşgul etti, hatta dedin ki acaba bu kişiye büyü mü yapılmış, bu durumda gördüğün rüya, sadece sadece zihninin o günün kalıntılarını rüyana sızdırması ya da rüya kurgusunu senin yoğunlaştığın düşünceler üzerine kurmasıdır.
İkincisi, habercidir, keşfi bir rüyadır ya da küçük bir ihtimal, o kişi sahiplidir, cinni bir dişi ona aşık olmuştur ve senin duygusal bir bağ geliştirmene karşılık seninle uğraşmıştır.
Nasıl ayırt edersin? Eğer ikincisiyse, yani zihninin bir gün artığı kurgusu ya da eko değilse, keşfi ya da sahiplenme meselesi varsa, ona aşık cinni senle ugraşmışsa rüyanda şunu da görürsün muhtemelen: o rüyada seni köpekler kovalar ya da bir kedi, senin bedenini tırmalar... Uyandığında birkaç gün içerisinde sende göz sağlığı geçmişinde hiç miyopluk olmamasına rağmen aniden bir miyop görme başlarsın her şeyi...
Şu donuk bakma meselesi de bana göre öyle... Eğer bir kadın, o adama hiç mutlu olamasın, beni sevmediyse hiçbir kadını sevmesin diye büyü yaptıysa ya da cinni dişi tarafından sahiplenme varsa, rüya yoluyla sana etki etmek ve o kişinin sendeki etkisini negatife çevirmek için rüyada o kişinin kılığında, ama negatif ve kaçma/uzaklaşma hissi/etkisi doğuracak şekilde sana kendini göstermiştir...
Selametle...
Aman yarabbi mi bu kadar mı iyi bi yorum olur
Yalnız bu kişi zaten boşanmış biri de
Bu çok kötü bir durumdur heran birisi tarafından musallat alırsın başına